APEL VOLONTERA: Ne donosite više garderobu

Volonteri na Medicinskom fakultetu, gde je najveći sabirni centar u Novom Sadu za prikupljanje pomoći ugroženima od poplava, apelovali su na građane da više ne donose garderobu.
Volonteri na Medicinskom fakultetu, gde je najveći sabirni centar u Novom Sadu za prikupljanje pomoći ugroženima od poplava, apelovali su na građane da više ne donose garderobu.

Kako je za 021 rekla volonterka Nataša Igić, garderobe ima previše što su im potvrdili i u Crvenom krstu.

Ono što je preko potrebno volonterima su crne plastične vreće, što veće to bolje, kao i široke samolepljive trake. Trenutno su najpotrebniji voda, hrana, sredstva za dezinfekciju, pelene i sve što je potrebno za bebe.

Pomoć se na Medicinski fakultet može dostaviti od osam ujutro pa do kasnih noćnih sati.

  • 20.05.2014 13:28
    Sa medicinskog fakulteta su stvari do sada poslate za Sabac, Krupanj, Mali Zvornik, Bijeljinu, Morovic i mozda jos neko mesto koliko ja znam.
  • Mirjana

    20.05.2014 11:06
    Dopremanje pomoci - Filoloski fakultet Beograd
    Filološki fakultet je i danas otvoren za prijem hrane, vode, sredstva za ličnu higijenu i ćebad! Takođe su potrebne i rukavice i maske u velikim količinama. Prijem sredstava će se vršiti do 20 h i biće distribuiran tamo gde je najpotrebniji. Nadamo se dobrom odzivu i danas! ‪(Studentski trg broj 2 Beograd)
  • 20.05.2014 10:48
    Dejan
    Pa posaljeite za Republiku Srpsku, sirotinja je bila tamo i pre poplava, a sad pogotovo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti