Originalna ideja Novosađana za pomoć ugroženima u poplavama

Stanari jedne zgrade na Sajmištu došli su na ideju kako da naplate vozačima koji parkiraju u njihovom dvorištu.
Stanari zgrade u Ulici Slobodana Bajića 25 na Sajmištu došli su na originalnu ideju kako da se izbore sa posetiocima Poljoprivrednog sajma koji svake godine parkiraju kola u dvorištu njihove zgrade kako bi izbegli plaćanje parkinga.

Stanari su uveli dežurstva u dvorištu i od svakog ko dođe da parkira traže da pošalju sms na 1003.

- U dvorištu zgrade svake godine posetioci sajma parkiraju kola i momci koji nemaju nikakve veze sa našom zgradom zarađuju novac navodeći ljude da parkiraju kola baš ovde. Ove godine smo se dogovorili da dozvolimo parkiranje u dvorištu uz uslov da vozač za parking mesto mora da pošalje sms na 1003 čime pomažu ugrožene od poplava - kaže za 021 stanarka Milica Lisica.

Poljoprivredni sajam je počeo ovog jutra, a stanari kažu da su imali uspeha već sa prvih deset vozača koji su se parkirali kod njih u dvorištu.

  • zavera bez teorije

    21.05.2014 14:39
    @Washington - HAARP
    Zato što priroda ili Bog, kako već ko hoće, UVEK ima zadnju reč! Što oni naprave na jednom mestu, na drugom se kompenzuje.

    HAARP, koga Ameri priznaju da postoji, naučno, potpuno ima smisla. To je snažni odašiljač talasa koji se odbijaju od stratosfere i završavaju, sa Aljaske, skoro na bilo kojoj tački planete. Ima i pojačivača širom planete. Ovi avioni što zaprašuju, to su sad priznale i UN i nije više teorija zavere, ispuštaju prah većinom sastavljen od aluminijuma sa još masom štetnih i kancerogenih supstanci. Inače je i aluminijum kada se udahne kancerogen. Zašto se njihovi tragovi ukrštaju i paraleluju? Pogledaj sobnu antenu, od aluminijuma je i u obliku rešetke! Znači primaju neke talase na određenoj teritoriji.
    To nam je inače donelo partnerstvo za mir, pod moranjem i Vuk, koji samo ćud menja, je to potpisao u Vašingtonu!

    Malo se informiši pre nego kreneš da lupaš!

    Podaci nisu baš popularni, ali postoje. Ameri su priznali HAARP, a UN i gomila SAMOSTALNIH država i chemtrails (tragove iz aviona). Kao što vidiš sliku na TV-u i ima smisla, isto takvo je i ovo! Potraži malo detaljnije. Jedan od finansijera je i Bill Gates.
  • 21.05.2014 10:47
    plantaze cvele cerevic
    za svaku pohvalu ste , kamo nase srece da svi tako razmisljamo , viste napravili dva dobra , vozaci zadovoljni a pomazete ovaj napacen narod , pozdrav



  • Washington

    20.05.2014 22:02
    HAARP
    Ne lupetajte vise sa tim Harpom, sramotite i sebe i nasu celu drzavu takvim komentarima.

    Kad Ameri imaju moc da kontrolisu vreme, sto ne posalju kisu u Kaliforniju gde im vec 2 sedmice gore razne vile, sume i kompanije?

    Eto ako kontrolisu vreme, zasto su prosle godine poplavili Albertu? Kanadsku provinciju iz koje Amerika kupuje naftu i prirodni gas?

    Zasto ne zaustave preko 1000 tornada koji se spuste na tlo Amerike godisnje!?

    Zasto su napali svoju zemlju sa 15 uragana prosle godine i naneli multimilijardersku stetu?

    DOVIDJENJA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti