Plaćanje kafe porukom na 1003 u novosadskim kafićima

Svako ko poruči kafu u pojedinim kafićima u Novom Sadu, platiće je slanjem poruke na 1003 i tako pomoći ugroženima u poplavama.
Svako ko poruči kafu u pojedinim kafićima u Novom Sadu, platiće je slanjem poruke na 1003 i tako pomoći ugroženima u poplavama.

Vlasnici kafića i drugih ugostiteljskih objekata odrekli su se naplate kafa i potrebno je samo da konobarici ili konobaru pokažete da ste poslali poruku.

"Vaša kafa biće gratis, ne morate plaćati, samo pokažete poruku i ovo je naš doprinos pomoći ugroženima", kaže za 021 Đura iz Paba.

Za sada su se naplate kafa odrekli Berliner, Pub, Trčika, Porta, Đardino, Tapas, Pero, Absolut, La Forza, Modena, Šamrok, Lazin salaš, NY Caffe, ZE Bar, Dum Dum, Lazino tele, kafana kod Čika Jove, Nublu, Scarpetta, Dolče vita, Kitch & chic, kafe Tolstoj, Gerila i Pikova dama.

I vlasnici ostalih objekata koji žele da se priključe, ne treba ništa da urade kako bi "uveli ovu opciju", samo da ne naplaćuju kafu. (Suzana Stojićević)

  • sljaker

    23.05.2014 20:43
    U bifeu DUKA se moze popiti bilo koje pice za poslanu sms poruku
  • Bojana

    23.05.2014 00:06
    Nisu svi ugostitelji koristoljubi
    U Kafani kod cika Jove jos sluze kafu besplatno ako posaljete poruku, danas sam platila kafu porukom.
  • kafa kafica

    22.05.2014 15:12
    a sad objavite pravi spisak kafića
    akcija po kaficima je izgleda bila samo jedan dan ....objavite sad pravi spisak kafića koji ne naplaćaju kafu.....pozdrav konobarima za pokrenutu akciju ali gazde su zaustavili novosadsku ideju.....pošaljimo SMS 1003 ko šiša gazde

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti