Rođendan Odseka za medijske studije

Deset godina postojanja i rada Odseka za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu biće obeleženo u subotu nizom događaja.
Deset godina postojanja i rada Odseka za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu biće obeleženo u subotu nizom događaja.

Program obeležavanja otvoriće svečana sednica u 14.30 časova u amfiteatru Filozofskog fakulteta, na kojoj će, uz ugledne goste, premijerno biti prikazan dokumentarni film o proteklim godinama u ovoj naučno-nastavnoj jedinici.

U 16 časova biće otvorene dve izložbe u kuloarima Filozofskog fakulteta: prva će biti posvećena desetogodišnjici rada Seminarske biblioteke Odseka, dok će druga, pod nazivom "Kratke priče", predstaviti radove studenata Odseka.

Treći po redu Međunarodnim festivalom kratkih radijskih i televizijskih formi studenata novinarstva "On the Record" okupiće blizu 40 učesnika sa pet univerziteta iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije i počinje u 17 sati u Kino sali.

Uslediće novinarska tribina u kojoj će učestvovati atraktivni gosti iz sveta medija: karikaturista Predrag Koraksić Koraks, novinar i publicista Teofil Pančić, voditelji jutarnjeg programa "Uzbudilnik" Daško Milinović i Mladen Urdarević, kao i Vladan Joler iz fondacije "Share".

Tribina počinje u 19.30 u Fabrici, a nakon toga sledi humanitarni koncert bendova Gift i Sailorman and the Alligators. Ulaznica je flaša vode, konzerva hrane ili sapun, a počinje u 21 čas.

  • -

    24.05.2014 10:58
    -
    nema autoritet svako ko ovo osljarenje postavi kao ilustraciju
  • Animator

    20.05.2014 13:00
    Dolazim...
    ...bez dileme !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti