Lagerovano 35.000 džakova s peskom

Zahvaljujući velikom odzivu volontera, 35.000 džakova sa peskom lagerovano je trenutno u hali Gradskog zelenila na Novom naselju.
Zahvaljujući velikom odzivu volontera, 35.000 džakova sa peskom lagerovano je trenutno u hali Gradskog zelenila na Novom naselju.

To je samo deo onoga što su Novosađani koji su se masivno odazvali pozivu uradili tokom noći i jutra, pošto je za Morović već otišlo 20.000 džakova.

Gradski štab za vanredne situacije je saopštio da za sad ima dovoljno volontera za pomoć u punjenju džakova peskom pa građani ne treba da se javljaju radi tog posla.

  • fizikalac

    21.05.2014 14:17
    @ns
    Sve je to super, u pravim uslovima, i potpuno se slažem da treba pomoći.

    Jedino što će biti ugroženo u Novom Sadu je Kamenjar, a svi znamo ko živi tamo i kakve su im dozvole za gradnju.
    Zbog doline lopova NEĆU pomoći DOK ne dostave izveštaje o njihovoj pomoći ugroženima. Kamenjar ukupno ima više novca nego svi volonteri iz Novog Sada zajedno. A hoće kuću na samom Dunavu bez ikakve logike i zakonske regulative!? Pa, dobro, izvolite!

    To je samo za Kamenjar, gde sirotinja bude ugrožena stvarno ću da pomognem. Kod ovih samo uz potvrde o donacijama starije od juče, kada su saznali da i Dunav raste.

    Možda sam i negativan, ali njima ne dam džabe!
  • ns

    20.05.2014 20:37
    dragi sugrađani svaka čast na pomoći i akciji i extra atmosferi zajedništva i dobrog činjenja, u nedelju se očekuje vrh talasa na Dunavu i biće poplava na nebranjenim delovima grada, ako je ikako moguće i tim ljudima pomoći unapred da ih ne bi spasavali i zbrinjavali za nedelju dana!?
  • ZoranNS

    20.05.2014 15:24
    Grade moj čestitam.
    Grade moj čestitam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti