Humanitarna akcija u Fabrici naredna dva meseca

Studentski kulturni centar Novi Sad pridružuje se prikupljanju pomoći za ugrožene od poplava brojnim akcijama.
Studentski kulturni centar Novi Sad pridružuje se prikupljanju pomoći za ugrožene od poplava brojnim akcijama.

Akcija Zajedno postojimo, osmišljena je u vidu zajedničke saradnje umetnika i posetilaca programa SKCNS-a. U maju i junu svi programi koji se odvijaju u organizaciji SKCNS imaće humanitarni karakter. "Apelujemo na sve posetioce i učesnike da pri dolasku na programe SKCNS ponesu sa sobom humanitarnu pomoć u vidu  flaširane vode, konzervirane hrane, sredstava za higijenu, pelene za bebe, pelene za odrasle, bebi hrane i opreme, donjeg veša, čarapa", kaže za 021.rs Nemanja Vuković iz Studentskog kulturnog centra.

Pored prikupljanja pomoći na programima, vrata SKCNS Fabrike biće otvorena svaki radni dan od 9 do 17h za sve koji žele da dostave pomoć koja će biti distribuirana na zvanične punktove za prikupljanje.

U okviru akcije Zajedno postojimo SKC Novi Sad će donirati 500 komada književnih izdanja. Prvih 300 posetilaca koji pošalju poruku na 1003 mogu preuzeti izdanja svaki radni dan u biletarnici SKCNS Fabrike od 22. maja od 9 do 16 časova. SKC Novi Sad se pridružuje akciji knjižare Most iz Novog Sada i doniraće 200 knjiga za humanitarnu prodaju.

SKC Novi  Sad poslao je apel za pomoć na više od 500 adresa umetnika širom sveta koji sarađuju sa našom ustanovom. Apel se sastoji od smernica za uplate preko paypal-a i deviznih računa Vlade Srbije.

Programi u maju i junu na kojima se prikuplja pomoć:

maj:
26. maj - Otvaranje izložbe  "(U)telovljenja" u 20 časova
30. maj - Petak sa psihoterapeutom u 17.30 časova

jun:
2. jun - otvaranje izložbe Studija Mano - izložba dečijih radova  u 19 časova
3. jun - otvaranje izložbe "Presek" Danila Vuksanovića u 20 časova
4. jun - "Čija je Evropska unija" tribina "Gerusija" od 17 do 23 časova
6. i 7. jun - Festival To Be Punk oba dana od 17 časova

  • dr Fajgelj Andrej

    21.05.2014 10:57
    KCNS
    Puna podrška iz Sjedinjenih Američkih država, žao mi je što nisam sa vama, ali putovanje na vaš račun se ne odbija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti