FOTO: Labud Isa oterao lutalicu s jezerceta

Brojni Novosađani juče su prisustvovali nesvakidašnjem prizoru.
Brojni Novosađani juče su prisustvovali nesvakidašnjem prizoru u Dunavskom parku.

Dok se labud Isa nesmetano šetao po parku i šepurio, pas lutalica mu se prišunjao s leđa. Međutim, Isa se nije uplašio, naprotiv. Raširio je svoja velika krila i krenuo na psa, a kada je ovaj video da sa Isom nema šale, pobegao je "glavom bez obzira".

Sve se odigralo u roku od nekoliko minuta, pa mnogi posetioci nisu ni primetili koškanje ove dve životinje.
  • Rođak PoNS

    22.05.2014 14:57
    Ni đavo nije tako crn kao što izgleda, a nekmoli k
    Iso, id' u dupe na vašar! Šta ti je smetala ta kuca? Slika svedoči da si gabaritniji od nje, pa nisi imao razlog za strah. Očito ti je psić prišao iz radoznalosti i s prijateljskom namerom. Dobro, brinuo si možda za svoju mladunčad, ali ako bi pas postao tvoj prijatelj - postao bi divan prijatelj i tvojim ptićima. Sigurno bi bilo tako, jer odlično poznajem pseću narav, dok o labuđoj ne znam puno. Prihvatiš li njegovo prijateljstvo, on će tebi uzvratiti petostruko. Dan-dva biste se lepo družili, postali biste gradska atrakcija, a onda bi ga njegove četiri nogice - i onaj PODIGNUTI repić (pazi: podugnuti, a ne podmuklo podvijeni!) odveli nekud dalje. (Ti se na psića narogušio, a on ti na obema slikama maše repićem!). A neki lep snimak crnog kučeta i belih labudića možda bi i svet obišao. Na polzu ovoga grada! (A azil bi mogao da sačeka. Ili bi se javio neko ko bi baš tog stvora hteo da usvoji.))
  • 21.05.2014 18:05
    Azil
    Šta traži pas lutalica u parku koji je prepun male dece. Dok neko ne strada neće se otvoriti azil. Posle ovih poplava još smo dalje od azila. Nek nam je bog u pomoći.
  • setac

    21.05.2014 13:13
    ...
    Da li se to nas Isa oporavio, s obzirom da je prosle godine kamenovan?Ali tuzno je to sto se od coveka ne moze odbraniti koja je veca zver nego taj pas lutalica!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti