FOTO: Na sve načine skreću pažnju za pomoć ugroženima

Jedan mladić je juče kod Medicinskog faksa stajao na putu kako bi skrenuo pažnju vozačima da pomognu da se skupi humanitarna pomoć.
Jedan mladić je juče kod Medicinskog faksa stajao na putu kako bi skrenuo pažnju vozačima da pomognu da se skupi humanitarna pomoć.

Volonteri koji već sedmi dan rade na Medicinskom fakultetu, prikupili su do sada najviše pomoći za ugrožene od poplava, a tamo svakodnevno dežura više stotina njih.

I u Skupštini grada i Rektoratu volonteri vredno rade, a pristiže pomoć koju doniraju građani. Kao i na ostalim punktovima prioriteti su voda, hrana, stvari za bebe i ličnu higijenu. U Crvenom krstu se lageruje i razvrstava većina onog što građani poklanjaju.

U petak se na Poljoprivrednom fakultetu skuplja sve što je potrebno za životinje za ugroženih područja - hrana za pse i mačke, sredsva protiv krpelja i buva, tablete protiv parazita, šamponi za kupanje kućnih ljubimaca, itd. Pomoć se skuplja kod ulaza broj 3 Poljoprivrednog fakulteta.

Nastavlja se i skupljanje kolica za bebe u Zmaj Jovinoj 22 od 10 do18h i kafiću "Pabić" u Katoličkoj porti od 8 do 23h.

Na ovom linku možete od sada pratiti koje su stvari na kojim punktovima potrebne, a koje ne. Spisak se redovno ažurira.

  • 23.05.2014 02:21
    Debil!
  • fifi

    22.05.2014 16:23
    ovaj lik na slici sto ga znam,ne vidim jel chepao duplu punu?
  • 22.05.2014 13:59
    Preterivanje je preblaga rac za svu ovu histeriju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti