FOTO: 200 dobrovoljaca danas čisti u Sremskoj Kamenici

Oko 200 dobrovoljaca ovog jutra je otišlo u Sremsku Kamenicu da pomažu u uklanjanju šuta, blata i ostalog na onim lokacijama sa sremske strane grada.
Oko 200 dobrovoljaca ovog jutra je otišlo u Sremsku Kamenicu da pomažu u uklanjanju šuta, blata i ostalog na onim lokacijama sa sremske strane grada koji su stradali nakon izlivanja fruškogorskih potoka.

Dobrovoljci, koji su ranije ostavili svoje kontakte Kriznom štabu, pozvani su sinoć da se okupe kod skladišta Gradskog zelenila na Novom naselju i pomognu.

Svi su dobili lopate i ukrcali se u tri autobusa gradskog saobraćajnog koji su ih prevezli do odredišta.

Za sada više nema potrebe za punjenjem džakova s peskom jer su dobrovoljci pre dva dana napravili zalihe od oko 35.000 džakova koji se nalaze u hali gde je proteklih dana bilo više organizovanih akcija.

  • Vladimir

    22.05.2014 14:21
    Volonteri svih zemalja ujedinite se
    Volonteri rade, istrpavaju mulj iz kuca dok su izlozeni zarazi dok "gospoda" radnici iz JKP-ova sede u hladu, primaju platu i dnevnicu za to i nista ne rade. I tako ce tegliti dok god hoce da bi se ispisalo milion putnih naloga i isplatilo milion dnevnica. A oni opet nece raditi nikakav posao nego ce dzabalebariti. Sve zaposleni po stranackim preporukama svih vlasti u Novom Sadu u proteklih 15 godina. Sljam i olos. Cast izuzetcima poput bageriste JKP Vodovod i Kanalizacija koji je ceo dan manevrisao i rasciscavao teren, dok su njegove druge kolege bile zauzete sedeci u firmi i ne radeci nista. Danas sam otisao sa entuzijazmom, sutra ne znam bas.
  • Shonke

    22.05.2014 13:28
    Objasnjenje
    Nije tracarenje ako se kaze kako je bilo,osim ako bi neki da slusaju neistine.

    Bravo za sve volontere!
  • Mrma

    22.05.2014 12:40
    Nije svako DOBROM RAD!
    Zaista je sramota i pogrešno odazivati se akcijama za pomoć a biti maliciozan.U ovim trenucima,neki ,zaista puno očekuju i traže.Učini šta možeš,ništa više od toga i budi čovek a ne,,,,,,,,tračara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti