Gradski prevoz od jutros normalizovan

Vozila GSP-a na svim linija jutros voze redovno.
Vozila GSP-a na svim linija jutros voze redovno.

Portparolka GSP-a Snežana Jaković kaže za 021 da danas nema potrebe da se redukuje broj vozila na linijama, jer autobusi nisu slati na ispomoć u ugrožena područja.

- Ukoliko bude potrebe da se vozila upute za ispomoć, što će dovesti do redukcije saobraćaja samo u špicevima na pojedinim gradskim linijama, građani će biti obavešteni putem medija - kaže Jakovićeva.

Ona dodaje i da su sa Međumesne autobuske stanice krenuli polasci ka Krupnju i da sve više prevoznika ponovo uvodi linije ka područjima u Srbiji i Bosni i Hercegovini koji su bili pogođeni poplavama. Savet građanima je da pre puta pozovu MAS i provere da li ima polazaka.

  • Max

    22.05.2014 14:41
    Помоћ
    Покажите хуманост!!!

    Донесите одлуку да сви који пошаљу СМС на 1003, тај дан на основу тога имају бесплатан превоз у граду...

    Ситница, али некима ће много значити...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti