Topao ručak za volontere na Medicinskom fakultetu

Volonteri koji danima vredno rade na Medicinskom fakultetu ni danas nisu ostali bez ručka.

Volonteri koji danima vredno rade na Medicinskom fakultetu, ni danas nisu ostali bez ručka.

Nekoliko mladića došlo je na ideju da se u dvorištu fakulteta napravi gulaš za sve one koji pomažu na tom humanitarnom punktu.

Sastojke za gulaš donirali su novosadski ugostiteljski objekti, koji su i prethodnih dana vrednim mladim ljudima obezbeđivali obroke.

Medicinski fakultet je u toku poslednjih nekoliko dana izrastao u jedan od najvećih centara za prikupljanje humanitarne pomoći ugroženima u poplavama.

Volonterima je danas stigla i zahvalnica iz Ljubovije.

 

  • 23.05.2014 05:19
    Učenje
    Omladino ne bežite od stvarnosti...završavajte što se započeli...pustite gulaše...a sve ostalo će kod nas doći kako treba ili mora
  • Анонимус

    22.05.2014 17:11
    Реч „гулаш“ потиче од мађарске речи „gulyás“ (изговора се гујаш) што значи сточар такође је и врста јела, пореклом из Мађарске, које се најчешће спрема од говеђег меса, црног лука и млевене слатке паприке. Уз паприку, која је основни зачин, за припрему гулаша се могу користити и други зачини попут кима, мајорана, ловоровог листа, црног бибера...
  • Posmatrač

    22.05.2014 14:51
    Deca su nam bolja nego što mislimo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti