Novi Sad pomogao Krupnju i Obrenovcu

Grad Novi Sad danas je poslao pomoć u Krupanj koji je jedna od najugroženijih opština pogođenih poplavama u Srbiji.
Grad Novi Sad danas je poslao pomoć u Krupanj koji je jedna od najugroženijih opština pogođenih poplavama u Srbiji.

U Krupanj su otišla tri kamiona sa hranom, vodom, sredstavima za ličnu higijenu, ćebadima i posteljinom, kao i stočnom hranom. - Pored cevi za ispumpavanje koje smo im već poslali po njihovoj specifikaciji, danas nosimo i buldožer za raščišćavanje terena – kaže gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Takođe, ekipe preduzeća ''Ciklonizacija'', u saradnji sa Gradskim štabom za vanredne situacije i Ministarstvom zdravlja, poslate su u Obrenovac kako bi se angažovale na tretiranju područja sa kojih se voda povukla.

Kamion koji prevozi pelene, kolica i drugu opremu za bebe upućen je u prihvatilište za majke sa decom u Beogradu, a šleper sa hranom, voćem i vodom u prihvatni centar na Novom Beogradu.
  • Nina

    22.05.2014 22:19
    htela bih da se zahvalim mojim novosadjanima jer su opet pokazali koliko su dobri i plemeniti ljudi. stala bi u odbranu naseg gradonacelnika jer vidim da ga neki bezrazlozno napadaju. ja nisam primetila da je u nekom obracanju novinama pomenuo srpsku naprednu stranku, ali sam primetila da se zahvalio svima koji su pomagali ugrozenima, na bilo koji nacin.
  • bilbord

    22.05.2014 21:53
    Ju, ako ima istine u ovome o čemu govori ovaj Janko, onda stvarno...Nisu valjda baš toliki papani...Ako je zaista tako, imaćemo "dane žalosti" sve dok im se ne završi mandat...ne samo ova tri dana...
  • jasna

    22.05.2014 21:48
    @Janko&Didica
    "Ako si nekome pomogao, ćuti o tome...A o tome može da govori onaj koji je tu pomoć primio"
    SENEKA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti