VIDEO, FOTO: Prestaje skupljanje pomoći na Medicinskom i Rektoratu

Na Medicinskom fakultetu i u Rektoratu danas je poslednji dan za prikupljanje pomoći ugroženima.
Na Medicinskom fakultetu i u Rektoratu danas je poslednji dan za prikupljanje pomoći ugroženima.

Kako su za 021 kazali volonteri, ovi punktovi za prikupljanje humanitarne pomoći moraju da prestanu sa radom jer se od ponedeljka nastavlja nastava na fakultetima.

Građani pomoć i dalje mogu da predaju direktno Crvenom krstu, u Skupštini grada od 8 do 18 časova, u svojim mesnim zajednicama i na još nekim lokacijama.

Oni koji danas budu donosili pomoć na Medicinski to treba da urade do 17 časova, kako bi volonterima ostalo dovoljno vremena da sve to prepakuju i pošalju dalje.

Neophodni su voda, konzervirana strana, stvari za bebe, pelene za decu i odrasle i stvari za ličnu higijenu. Nisu potrebni garderoba i igračke za decu.

  • 23.05.2014 14:34
    10
    Svi ste zasluzili ocenu 10 - iz ljudskosti !!!!!!!!!!!!!
  • Tigrasta

    23.05.2014 12:23
    Toliko prelepih i zgodnih mladica i devojaka na jednom mestu. Vracala sam se tri puta po pomoc. Neka prijateljstva nastaju i nestaju preko noci, videcemo. Svaka vam cast slatkisi.
  • 23.05.2014 12:13
    Ako treba puniti dzakove javljam se. Ja bih nastavio i tokom godine ako dragoj nasoj Srbiji zatreba ne daj Boze. Kada bi svi vojvodjani ovoliko radili za Srbiju gde bi Srbija bila. Radimo jace!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti