Normalizovan saobraćaj preko Iriškog venca

Saobraćaj na deonicama Paragovo - Iriški venac i Irig- Iriški venac normalizovan je danas, uz naizmenično propuštanje vozila u zoni klizišta.
Saobraćaj na deonicama Paragovo - Iriški venac i Irig- Iriški venac normalizovan je danas, uz naizmenično propuštanje vozila u zoni klizišta.

Na ovim deonicama saobraćaj je regulisan svetlosnom semaforskom signalizacijom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Normalizovan je saobraćaj i na delu Sremski Karlovci – Banstol, odnosno starom putu Novi Sad-Beograd.

"Putevi Srbije" su zamolili sve učesnike u saobraćaju da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju, ograničenje brzine i da vožnju prilagode uslovima na putu.

  • Aleksa

    24.05.2014 08:47
    Svako misli ...
    Mile - signalizacija

    Mile , ne znas kakva su ostecenja ispod puta od klizista i nemoj da kritikujes. Za popravku ce biti potrebno mesec dana rada.
  • Mile

    24.05.2014 04:54
    signalizacija
    Zasto privremena signalizacija,danima je zatvoreno i sada jos privremeno pustanje,koliko im treba dana za konacno resenje.Efikasnost je ravna nuli, a hocemo pomoc od EU.Moramo pokazati brzinu i kvalitet,kako bi nas uvazavali i pomagali.Ugledajmo se na komsije.
  • Novosadjanka83

    23.05.2014 19:04
    ...
    Opet teretnjaci kroz Petrovaradin...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti