Kravić opet na čelu Gradskog odbora LSV-a

Dosadašnji predsednik Gradskog odbora LSV-a u Novom Sadu Aleksandar Kravić, danas je ponovo izabran na tu funkciju, dok su na potpredsednička mesta izabarane Slobodanka Markov, Maja Sedlarević i Kristina Meneši.

Dosadašnji predsednik Gradskog odbora LSV-a u Novom Sadu Aleksandar Kravić, danas je ponovo izabran na tu funkciju, dok su na potpredsednička mesta izabarane Slobodanka Markov, Maja Sedlarević i Kristina Meneši, piše u saopštenju LSV-a.

Kravić je ovom prilikom najavio da će za iduću nedelju sazvati sednicu Gradskog odbora LSV Novi Sad, na kojoj će za predsednika Izvršnog odbora gradske organizacije predložiti Robrta Kolara, koji je i u prethodnom mandatu obavljao tu funkciju.

Potpredsednik LSV Aleksandar Jovanović je delegatima i delegatkinjama poručio da se od ovog odbora očekuje još više rada i još bolje rezultate.

Aleksandar Kravić je ukazao da je evidentirano veće interesovanje birača koji su do sada naginjali drugim strankama sa centralom u Beogradu, i ocenio da je to rezultat činjenice da je LSV u Novom Sadu najjača opoziciona stranka.

"Novi Sad nikada nije bio prljaviji, gomila afera je otvorena, a oni razmenjuju gradska preduzeća kao sličice. U Novi Sad je dovedeno nula investicija i sve što su uradili je ravno nuli. Nama ostaje da budemo još oštrija opozicija i još jači kritičari, a za to nam daju jako puno povoda", zaključio je Kravić.

Pored kritike, Kravić je, takođe, najavio i da će LSV kao konstruktivna stranka sa svojim stručnim timovima predlagati niz jasnih rešenja kojima je moguće popraviti katastrofalno stanje u gradskim preduzećima i upravi.

  • @anonimus

    26.05.2014 16:25
    pazite sta pričate. Slobodanka nije srbijanka.... Malo se uputite. Ne širite bespotrebno paniku... Znate da to ovih dana ume biti kažnjivo
  • Zoran021

    26.05.2014 08:44
    kadrovi
    Neki su tu već 24 godine,a neki su od 2000. godine i nikada se nisu menjali. A ovaj "orkestar stari" je večit u ovoj stranci. Ovo mu je već koji put da je predsednik Gr.O. i šta je uradio? Ništa! To su uvek isti ljudi i ništa se tu ne menja godinama.Za opkladu da će Kolar biti opet predsednik IO te sekte.
  • bata

    25.05.2014 16:45
    lsv
    Napisao bih naslo jos manjim slovima, naspram kvaliteta partije, ali se ne bi video kao sto i ne vidi sta je liga uradila ovih proteklih godina. Najveca pobeda im je sto su pro(e)dali Vojvodinu snsu da bi oni sami mogli jos malo da ostanu na vlasti. Gotovi ste niko nece glasati za vas, na iducim izborima. Znate jako dobro kao i svi mi sta je sns uradio ovoj zemlji i vojvodini i vi nasli da se sa njima uortacite, FUJ. sram da vas bude, pogotovo sto cete sa nama verovatno provesti jos dosta godina, mada ce se canckoliz verovatno otseliti za bg, sretan mu put da ga vise ne gledamo i ne slusamo. zivela Vojvodina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti