Ulaznice za otkazanu predstavu "Bokeški d mol" mogu se vratiti

Sve kupljenje ulaznice za rasprodatu predstavu "Bokeški d mol", mogu se vratiti jer je predstava otkazana.

Sve kupljenje ulaznice za rasprodatu predstavu "Bokeški d mol", mogu se vratiti jer je predstava otkazana.

Novi termin ipak nije zakazan za jun, tako da će najverovatnije biti u spetembru, kažu organizatori.

"Bo­ke­ški d-mol" je jed­na od naj­gle­da­ni­jih crnogorskih pred­sta­va, iz­ve­de­na je 107 pu­ta i gostovala je širom regiona, a trebalo je da bude izvedena na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u nedelju 18. maja . Ovo ostvarenje dobilo je četiri Sterijine nagrade i više drugih priznanja.

U predstavi glume poznati glumci Milena Dravić, Mladen Nelević i Momčilo Otašević, a pojavljuju se i glumci iz popularne serije "Budva na pjenu od mora", Andrea Mugoša, Simo Trebješanin, Jelena Simić, Emir Ćatović, Julija Milačić, Dejan Đonović, Branko Ilić i Stevan Radusinović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti