Od novosadskih đaka igračke za decu iz Obrenovca

Učenici Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada" organizovali su akciju u kojoj je za decu iz teško postradalog Obrenovca za samo tri dana prikupljeno 200 kilograma igračaka.
Učenici Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada" organizovali su akciju u kojoj je za decu iz teško postradalog Obrenovca za samo tri dana prikupljeno 200 kilograma igračaka.

U okviru akcije pomoći vršnjacima u poplavljenom Obrenovcu učenici te škole, osim gumenih i plišanih igračaka, prikupili su i veliki broj društvenih igara, bojanki, knjiga, kao i raznovrstan školski pribor.

Prikupljena pomoć poslata je Savezu izviđača Srbije koji su je prosledili prihvatnom centru u Šupljoj steni, u Beogradu. Odatle je podeljena učenicima iz Obrenovca koji trenutno pohađaju OŠ "Starina Novak" u Beogradu.

U akciji prikupljanja pomoći za decu Obrenovca, osim "Prve vojvođanske brigade", učestvovala je i izviđačka organizacija "Veternik 1923", kao i učenici veterničke OŠ "Mihajlo Pupin".

  • Djeljana

    27.05.2014 12:00
    Pa to nikom ništa, pošto nemaju vezu u novinama koja bi o tome pisala i samo njih veličala.
  • 27.05.2014 09:17
    A sto ostale novosadske skole svaki dan skupljaju humanitarnu pomoc? Jedno te isto...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti