Menjaju direktora Sajma posle svega godinu dana?

Direktor Novosadskog sajma Dragan Lukač biće smenjen već krajem ove sedmice.
Direktor Novosadskog sajma Dragan Lukač biće smenjen već krajem ove sedmice.

Kako piše Dnevnik, kao mogući razlog za smenu navodi se navodno sumnjivo poslovanje Sajma.

Nezvanično, iza Lukača više ne stoji SPS, pa će novi direktor biti kadar naprednjaka, o čemu se još uvek vode pregovori u centralama ovih stranaka. Socijalisti se nisu mnogo bunili zbog smene pošto Lukač nije dugo u partiji, a partijsku knjižicu dobio je svega nekoliko dana uoči izbora za direktora.

Inače, pored čelne funkcije na Novosadskom sajmu koju je preuzeo pre godinu dana, Lukač je istovremeno i predsednik Regionalne privredne komore Novi Sad.

Komentari 109

  • Tea

    18.06.2014 06:17
    Mira Ac
    Ona je sve, samo ne gospodja. Njoj fali samo metla pa da poleti, ili neki kalasnjikov pa da sve neistomisljenike poubija.
  • KOmša

    31.05.2014 13:06
    Ponor
    Srbija je već u ambisu... nezadrživo pada kroz tamu ka dubinama beznađa.
    Padamo iz ludila u ludilo, besmisao upravlja svakom "odlukom" i "promišlju" ovih nesrećnika na (bilo kojoj) vlasti.
  • Tuga

    31.05.2014 11:51
    Bracika
    A sto se doticni veliki savetnik Dragan Bracika pojavljuje na poslu samo kad su sajmovi, doc dr Dragane Lukac za njega ne vazi kuckalica? Koliko se secam do skoro si ljude kaznjavao ako zakasne par minuta. A sta cemo sa dve nove koleginice koje su zaposlene u Beogradu a nisu nijednom bile ni da vide gde im se nalaze kancelarije. Nadam se da citaju ovo ljudi koji su postavili najnekvalitetnijeg direktora u istoriji sajma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti