Sajlovčani uskoro dobijaju priključke na kanalizacionu mrežu

Za novoizgrađenu kanalizacionu mrežu u Sajlovu dobijena je upotrebna dozvola čime su se stekli uslovi da Vodovod počne sa izgradnjom kućnih priključaka.
Za novoizgrađenu kanalizacionu mrežu u Sajlovu dobijena je upotrebna dozvola čime su se stekli uslovi da Vodovod počne sa izgradnjom kućnih priključaka.

Na Sajlovu je izgrađeno je oko 15 kilometara mreže sekundarne kanalizacije, dve crpne stanice, kao i kolektor u dužini od 1.630 metara kojim će otpadne vode biti odvođene u gradski kanalizacioni sistem.

Kako je saopštio ZIG, završetak izgradnje kanalizacije za oko 5.000 stanovnika Sajlova predstavlja početak rešavanja brojnih komunalnih problema ovog dela Novog Sada koji je do sada bio zanemaren i zapušten. Novoizgrađena mreža obuhvata priključenje svih postojećih i planiranih objekata čime je rešavanje problema odvođenja otpadnih voda omogućeno u celom naselju, osim u pet ulica.

Trenutno je u toku postupak ishodovanja građevinske dozvole za izgradnju kanalizacije u tih preostalih pet ulica, a neophodan preduslov za to je pribavljanje saglasnosti vlasnika svih parcela preko kojih treba da pređe trasa budućih instalacija.

  • 28.05.2014 06:32
    Anonimus - braon baron
    Oće to kad digneš kuću tamo gde nije planirano, pa se još posle nađe neka budala da je "legalizuje".
  • 27.05.2014 20:05
    baron
    Sta se desava sa Adicama nema kanalizacije,nema asfaltiranih ulica,nema peackih staza ali zato placamo porez kao na Bulevaru Mihajla Pupina.Ziveli!!!
  • 27.05.2014 13:26
    Opa! Bravo, bravo! U 22. vek s kanalizacijom!

    Stvarno je sramota kako gradske vlasti tretiraju pojedine svoje stanovnike i delove grada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti