NS SOS Tim u subotu ide u Paraćin, pozivaju i volontere

"NS SOS Tim" organizuje u subotu polazak više autobusa volontera za Paraćin.
"NS SOS Tim" organizuje u subotu polazak više autobusa volontera za Paraćin.

Ovi Novosađani koji su se okupili preko fejsbuka proteklog vikenda su već bili u Paraćinu i pomagali u otklanjanju posledica poplava, a sada žele da povedu još veći broj ljudi jer je u ovom naselju potrebna veća radna snaga da se sve očisti.

U "NS SOS Tim" kažu da 021 da su se već dogovorili sa Višom poslovnom školom da im se priključe studenti ove škole. Polazak za Paraćin je zakazan u subotu u 6:30h, a povratak će biti oko 22 časa istog dana.

Autobusi će čekati ispred Više poslovne škole u ulici Vladimira Perića Valtera 4, a hrana za doborovoljce je takodje obezbedjena. Potrebno je da se ponesu čizme, lekarske maske i rukavice. Ukoliko neko nema čizme, postoji mogućnost da se dobiju u opštini Paraćin.

U "NS SOS Tim" pozivaju i sve Novosađane koji žele da se priključe u subotu, da se jave telefonom da ne bi dolazilo do duplih spiskova. Telefon je 021/485-4004.

"NS SOS Tim" je proteklih dana učestvovao u odbrani od poplava na nasipima, čišćenju područja pogođenih poplavama, kao i humanitarnim akcijama.

  • Vojvodjanski kmet

    30.05.2014 12:15
    Mi radimo a mestani nas posmatraju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti