Direktor Vodovoda Dragan Božić podneo ostavku

Direktor JKP "Vodovod i kanalizacija" Dragan Božić podneo je danas ostavku na mesto direktora zbog prelaska na drugu funkciju.
Direktor JKP "Vodovod i kanalizacija" Dragan Božić podneo je danas ostavku na mesto direktora zbog prelaska na drugu funkciju.

Božić navodi da je za više od godinu dana, koliko je bio na čelu " Vodovoda", izgrađeno i rekonstruisano preko 50 kilometara nove i stare vodovodne i kanalizacione mreže, kao i da je započeto premeštanje centralnog kanalizacionog kolektora.

Napominje i da je njegov mandat obeležio početak realizacije projekta vrednog preko 15 miliona evra, dogradnja fabrike vode, koju će finansirati Evropska investiciona banka. On je inače na čelo ovog preduzeća doveden iz Čistoće gde je bio direktor, a nakon što je njegov stranački šef Vladimir Jelić podneo ostavku na mesto direktora Vodovoda kako bi mu supruga ostala zaposlena u firmi kojom gazduje SPO.

Podsetimo da su u toku pregovori oko rekonstrukcije gradske vlasti i da, prema nezvaničnim informacijama, pojedini koalicioni parteri treba naprednjacima da ustupe direktorske funckije u gradskim preduzećima.

  • 02.06.2014 07:58
    Razočarani glasač
    Izdržaćemo još dve godine, a onda izbori. Baš da vidimo šta će SNS ponuditi. Do sada, dve godine su prošle u otimačini za vlast, nije urađeno- ništa.
  • 31.05.2014 22:40
    Kakav 3D naopako?! Da li ste vi normalni?! Najvažnije novosadsko preduzeće, nacionalni resursi (!!!), a sve se čini da se uništi i pripremi lepo za prodaju, kako god da je nazovu. Na rubu propasti je i raspada sistema! To zna svaka kafe kuvarica, portir, ali mi nije jasno zašto inžinjeri ćute, zašto tehnički direktor ( u svakom političkom loncu isti!) ćuti, prodaje struku, pušta višedecenijske kolege niz vodu, klima glavom ko šlogiran? I kakva je ovo politička
    razvlakačka i hajdučka otimačina i namirivanje? Gde su konkursi? Vodovod ima bar 5 vrhunskih stručnjaka koji savršeno poznaju sistem i mogli bi biti odlični direktori ( niko od njih nije došao u poslednjih 8 godina)!
  • KOmša

    31.05.2014 13:11
    DEPOLITIZACIJA ???
    Još jedan stručnjak ode... će da ga (sigurno) nadomesti još stručniji.
    Koliko "stučnih" likova posebudu partije na "vlasti" da ih mogu redovno menjati?
    Da li reciklaža pomaže?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti