Porodice poginulih u Kontrastu ne odustaju od borbe za pravdu

Roditelji, članovi porodica i prijatelji poginulih u požaru u diskoteci "Kontrast", osnovali su udruženje "Istina - Tamarini zakoni".
Roditelji, članovi porodica i prijatelji poginulih u požaru u diskoteci "Kontrast", osnovali su udruženje "Istina - Tamarini zakoni".

To udruženje će se zalagati za prevenciju i strože kažnjavanje teških krivičnih dela.

Zastupnik udruženja Branko Miladinović, otac Tamare Miladinović poginule u tom požaru, rekao je da neće odustati od borbe za pravdu. "Trudiću se da niko više ne pogine u ovom gradu, koji je postao bermudski trougao stradanja i nasilja. Neću biti srećan, jer Tamaru ne mogu vratiti, ali ću barem ispuniti obećanje koje sam joj dao na odru".

Branko Miladinović je ocenio da se u Srbiji veoma malo uradilo na prevenciji od požara i da "deca i omladina nisu bezbedni u Srbiji". Najavio je da će iduće sedmice biti raspisan konkurs za idejno rešenje za spomen-obeležje poginulima na mestu gde je bila diskoteka "Kontrast".

U požaru u "Kontrastu" 1. aprila 2012. godine je poginulo šestoro mladih ljudi. Početkom marta ove godine počelo je ponovljeno suđenje optuženima da su odgovorni za taj požar, pošto je sudija koja je vodila proces, otišla u penziju.

  • Rade

    28.06.2014 21:17
    Nadajmo se da će ovog puta optužiti prave krivce i da će bar koji inspektor završiti iza rešetaka.
  • Mjaujork

    30.05.2014 13:40
    Podrska roditeljima!
  • ana

    29.05.2014 19:32
    nemogu da verujem da to sto se deilo u kontrasn zao mi je tih roditelja sto su izgubili svoju dezu ja se slazem da treba da spale diskoteku .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti