Na gradskim pijacama se nije prodavala humanitarna pomoć

U Novom Sadu na pijacama nije bilo prodaje humanitarne pomoći prikupljene za područja ugrožena poplavama, rekao je potpredsednik UO Poslovnog udruženja pijaca Srbije Predrag Veinović.
U Novom Sadu na pijacama nije bilo prodaje humanitarne pomoći prikupljene za područja ugrožena poplavama, rekao je potpredsednik UO Poslovnog udruženja pijaca Srbije Predrag Veinović.

Veinović je rekao da je prva aktivnost koja je na pijacama pokrenuta po izbijanju poplava bila sprečavanje zloupotreba humanitarne pomoći, odnosno prodaja, te da na samim pijacama takve prodaje nije bilo, ali da su u okolini pojedinih pijaca uočene prodaje flaširane vode.

"Uveli smo privremenu zabranu prodaje poljoprivrednih proizvoda sa tertorija pogođenih polavama ukoliko prodavci ne poseduju potvrdu izdatu od strane mesnih kancelarija. Ta potvrda se izdaje onim poljoprivrednicima kojima nisu bili poplavljeni posedi", kazao je Veinović.

Prema njegovim rečima, i sami prodavci na pijacama pokazali su veliku odgovornost, jer su i sami sprečavali prodaju ukoliko primete nešto sumnjivo.

  • Kaplar

    29.05.2014 19:36
    Uočio a prijavio?
    Lepo je što je uočio ali se ne zna da li je i prijavio...nekom...ili samo novinarima...pa će sad oni biti krivi što nisu odreagovali !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti