"Tehnomanija" i u Novom Sadu

Malorpodajni objekat "Tehnomanije", u kojem možete pogledati  premijum selekciju iz njenog asortimana od preko 20.000 artikala i pronaći sve što vam je potrebno za opremanje vašeg doma, otvoren je u Zmaj Jovinoj 25.
Malorpodajni objekat "Tehnomanije", u kojem možete pogledati  premijum selekciju iz njenog asortimana od preko 20.000 artikala i pronaći sve što vam je potrebno za opremanje vašeg doma, otvoren je u Zmaj Jovinoj 25.

Bilo da vam je potreban nov frižider, veš mašina, ugradna tehnika, usisivač, laptop ili desktop računar, pametan mobilni telefon ili tablet, zaštitne futrole ili bilo šta od dodatne opreme, televizor, mini linija, profesionalni fotoaparat, eksterni hard disk ili tečnost za održavanje monitora - sve to i mnogo više može se pronaći u "Tehnomaniji".

Novi maloprodajni objekat se prostire na 1.000 kvadratnih metara, u tri nivoa. U inovativnom ambijentu su uređaji izloženi tako da omogućavaju takozvani "dodirni i oseti" ugođaj - svaki proizvod možete isprobati i testirati njegove karakteristike.

Specijalno za audofile u posebno dizajniranim audio-video tunelima zvuk i slika se mogu iskusiti kao nikada do sada.

  • Nikola

    02.06.2014 08:27
    Besplatna isporuka
    Ja naručio i sve mi je stiglo - svuda kod njih piše da je isporuka besplatna za iznos preko 500dinara (čak je i bežični miš skuplji od toga), što mu dođe da je SVAKA isporuka besplatna. Ja sam zadovoljan. Momci mi čak i uneli u stan - nisu izbacili samo ispred, kao neki.
  • Ćevara

    31.05.2014 15:30
    Lokacija
    Ako sve preko 10.000 dinara ne dostavljaju na kućnu adresu džabe su je otvarali!
    Kako doći u centar i utovariti frižider??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti