Najavila štrajk glađu u novosadskom sudu

Novosađanka Gordana Kojić najavila je da će u ponedeljak 2. juna započeti štrajk glađu u Osnovnom sudu.
Novosađanka Gordana Kojić najavila je da će u ponedeljak 2. juna započeti štrajk glađu u Osnovnom sudu.

Ona kaže da je na ovaj potez primorana, jer je cela njena porodica ostala bez prihoda, nakon što ih je izvršitelj izbacio iz poslovnog prostora u Veterniku na osnovu, kako navodi, presude donete na osnovu falsifikata.

"Mojoj porodici je oduzeto pravo na odbranu, a time nam je ugrožena i životna egzistencija. Nas su izvršitelji iselili 28. maja na osnovu presude Osnovnog suda koja je zasnovana na falsifikatu, o čemu smo obavestili nadležne, ali ništa nisu preduzeli", kaže Gordana Kojić.

Ona je dodala da traži da se obnovi postupak.

  • Гордана Којић

    01.06.2014 06:54
    УГРОЖЕНОСТ......
    ....моје породице тренутно произилази због не реаговања Суда Нови Сад на начин који је требао.
    МОЈОЈ ПОРОДИЦИ ЈЕ ОДУЗЕТО ПРАВО НА ОДБРАНУ!!!
    на евиденцији незапослених сам од 2007године и сви
    смо само живели од поштеног рада који нам је НЕКО
    просто отео и избацио нас као КЕРОВЕ на улицу!!!
    НЕЗАКОНИТО!!!
    Рођена сам у Новом Саду, моја деца исто......штрајк ћу отпочети сутра у 11х не да дречим!!! већ да се МОЈОЈ ПОРОДИЦИ ВРАТИ ПРАВО НА
    НОРМАЛАН ЖИВОТ..........
  • Љиљана

    31.05.2014 13:07
    Данас Гордана, сутра ја, ви...Шта ми обични грађани знамо о приватним извршитељима? Како мислимо да се заштитимо ако међу нама нема солидарности? Зато предлажем, у понедељак у 11 часова испред суда да подржимо грађанку, коју сигурно није обичан хир натерао на овај чин!
  • 31.05.2014 06:28
    mala sindikalka
    sindikatu širok pojam ima ih dva velika i više malih , a taj njen je mali sindikat, koliko mi je ime poznato SOLIDARNOST. Ali ako joj je učinjena nepravda, to nije uredu. treba da se bori. ona bira način na koji će vršiti tu borbu. Ja nepodržavam ovaj metod, ali to je i u praksi ovog sindikata i njenog lidera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti