ZIG: Zlonamerne tvrdnje Puta o radovima kod Merkatora

Zavod za izgradnju grada ocenio je kao netačne i neistinite tvrdnje JKP "Put" povodom radova na rekonstrukciji raskrsnice kod Merkatora.
Zavod za izgradnju grada ocenio je kao netačne i neistinite tvrdnje JKP "Put" povodom radova na rekonstrukciji raskrsnice kod Merkatora.

Navodi se da je potpuno zlonamerna informacija da je ZIG dogovorio sa dobavljačem isporuku neodgovarajućih ivičnjaka, jer to, kako kažu, nikada nije bila obaveza njihovog preduzeća.

"U skladu sa tim, i ove godine je zaključen Ugovor o održavanju objekata putne privrede, a u članu 10, jasno i nedvosmisleno je precizirano da se "Izvođač (JKP Put) obavezuje da izvrši nabavku svih materijala i sredstava potrebnih za izvršenje radova iz tačke 2 ovog ugovora". Pored toga, vrlo lakonski i neutemeljeno deluju opravdanja Puta zašto ne mogu da postupe po nalogu ZIG-a od 8. maja koji se odnosi na potrebu za drugačijom organizacijom posla i preraspodelom radnog vreme kako bi se radovi na rekonstrukciji raskrsnice izvodili u smenama, a takođe i subotom i nedeljom", stoji u saopštenju.

Dodaje se da su stručne službe ZIG-a preduzele sve potrebne mere kako bi se ubrzala dinamika radova i uvažile brojne i opravdane primedbe građana na kolaps u odvijanju saobraćaju na ovoj raskrsnici. "Nažalost, umesto da svi zajedno doprinesemo da se započeti posao na jednoj od najprometnijih raskrsnica u gradu uspešno i što brže privede kraju, još jednom smo primorani da demantujemo neistine koje iznosi JKP "Put" u ponovljenom pokušaju da sopstvene slabosti i propuste prebaci na drugog", zaključuje Zavod za izgradnju grada.

  • Radisa

    01.06.2014 12:20
    Opet dzaba kucam ali mozda gosn Gradonacelnik proc
    Aman covece jesi ti corav ili gluv,neces da slusas i neces da citas dopise,ovaj organizuje protv tebe strajk sutra a ti ga pustas da unistava firmu jos vise,u petak je isao da moli da dobije jos 150 miliona avansa,da moze da javi prijateljima da puste menice i da se tu ugradi jos koji dinar pred fajront,plate nema ,daj te stecaj da skratimo ovu agoniju, posle ce da radi ko treba i zna a ovu bandu da oterate zauvek....
    neke i u APS !!!
  • dkd

    01.06.2014 10:23
    KRADIĆ
    Ovaj kRADIĆ dobro obavlja svoj posao na urušavanju Put-a.
  • Putar

    31.05.2014 06:08
    Ko je njih poznavao ni pakao mu nece tesko pasti
    Necu da kazem nista ruzno ali vas pozivam da odgledate klip na Youtubu Kradja al po zakonu.
    U putu nije greh ukrasti milion dva ,dva tri stana , uvesti firmu u blokadu ,napraviti privredni prestup i sl ali tragedija je ako uradite nesto ni blizu toga jer dobijate otkaz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti