Kružna raskrsnica na Sentandrejskom putu gotova do jula

Kružna raskrsnica na Sentandrejskom putu i Primorskoj ulici, biće gotova do kraja juna.
Kružna raskrsnica na Sentandrejskom putu i Primorskoj ulici, biće gotova do kraja juna.

Završeni su svi zemljani radovi, a trenutno se postavljaju ivičnjaci i priprema se podloga za asfaltiranje, kažu u Zavodu za izgradnju grada.

Prečnik kružnog toka će biti 40 metara, sa dvotračnom saobraćajnicom u krugu širine devet metara, kao i sigurnosni prsten od kamene kocke širine 2,5 metara.

Kružni tok će imati četiri ulazna pravca. Izgradnjom nove kružne raskrsnice semafori se ukidaju i sklanjaju, a menja se razmeštaj i položaj autobuskih stajališta, biciklističkih i pešačkih staza u široj zoni.

  • pera ns

    01.06.2014 10:56
    isti
    Znaci da su radikali bili i oda na vlasti pa su sad duplirali primanja od namstenih tendera.nece me iznenaditi da krenu sa menjanjem behatona u centru grada.Koji je mozak mogao da pusti u opticaj predhodnu raskrsnicu koja je cist promasaj jer predhodna bar imala uslovna srkretanja koje ova nije i samo se pravila guzva.Ovo je dobro ali zasto dva puta istu stvar od mojih-nasih para.
  • Aleksa

    31.05.2014 19:43
    I jos vazna napomena!
    Staviti onaj znak "Maksimalno tri kruga" da zna Mujo kad naidje !
  • Putar

    31.05.2014 12:46
    Za bogdana
    Ma da vam nije Mirovica i Petrovica pasli bi vi travu iz put investa lako je tebi da pricas kad tvoj gazda politicar nema 300 u kancelariji te je lelemude ubacio u put a imate radnike samo tako da bolje cutite dosli ste sa planine ovde ajd voljno i ti bi bio ko dva puza da cekas platu 3 meseca daj bre svi pametujete lako je sit pametovati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti