Bejbi Egzit na Petrovaradinskoj tvrđavi

13. Festival optimizma "Bejbi Egzit" održava se još danas na Petrovaradinskoj tvrđavi.
13. Festival optimizma "Bejbi Egzit" održava se još danas na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Ove godine na festivalu ima oko 2.500 učesnika, najviše iz Novog Sada, ali i iz ostalih gradova.

Festival neguje porodične i humane vrednosti, a ove godine organizatori su poseban akcenat stavili na odavanje priznanja svima koji su pokazali snagu i odlučnost u borbi sa poplavama i u spašavanju života. Tema ovogodišnjeg "Bejbi Egzita" je "pametno odrastanje" a programi festivala održavaju se na četiri bine, pevačkoj, folklornoj, sportskoj i plesnoj. Organizovane su brojne dečje predstave, maskenbali, kvizovi znanja i interaktivne radionice.

Takođe, na festivalu su se predstavili i dečji listovi "Mali neven" i "Neven", koji inače ove godine obeležava 30 godina od kada ga je obnovio Miroslav Antić. Iako je zbog kiše i lošeg vremena nekoliko puta odlagan, festival je konačno počeo i prvog dana ga je ipak posetilo mnogo dece.

Festival se nastavlja od 16 do 19 sati na Petrovaradinskoj tvrđavi, a ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti