Novosadski komunalci odustali od protesta

Sindikati zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Novog Sada odustali su od današnjeg protesta.
Sindikati zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Novog Sada odustali su od današnjeg protesta.

Danas je potpisan sporazum između predstavnika Grada i sindikata, koji definiše na koji način bi ubuduće trebalo da funkcioniše komunalni sektor.

Član Gradskog veća zadužen za urbanizam Aleksandar Bašić rekao je da će u onim preduzećima gde kasne plate za mart i april one biti isplaćene u rokovima koji su predviđeni sporazumom. Takođe, dogovor je postignut i o obezbeđivanju finansijskih sredstava za isplatu otpremnina zaposlenima u JKP "Stan", u skladu sa Posebnim kolektivnim ugovorom.

Savez samostalnih sindikata obavestio je javnost da je jednočasovni štrajk upozorenja i protest na Trgu slobode, koji je bio zakazan za danas, otkazan, a da će prvi naredni sastanak potpisnika ovog sporazuma, na kome će se dogovoriti sledeći koraci, održati u četvrtak, 5. juna, u 13 časova.

  • Radisko

    04.06.2014 18:40
    Provaljen
    Gledajuci koliko si gramatickih gresaka napravio u ovom odgovoru za razliku od predhodnih tvojih tekstova,kanda sam te zdravo iznervirao :)
    E moj plavi nadam se da ne radimo u istoj firmi jer u mojoj nece nista biti od para pre 16-tog a mozda i duze.Ako te zanima zasto slobodno pitaj men mani Google :)
  • Radisko

    04.06.2014 18:36
    @ssss
    Vidim kako radis kad u radno vreme kucas komentare .Verovatno si negde na gradilistu u znoju i prasini...Ma ne boj se bice i od tebe covek.
    Pozdravite vasu mamu.
  • SSSS

    04.06.2014 16:12
    neznalica
    Radiško ti si neznalica, a najverovatnije i neobavešten i ako misliš da jesi. VEZE TO NEMAŠ.Kolektivni ugovori koji su zaključeni na nivou grada spasili su mnoge radnike.Ti najverovatnije vidiš samo sebe, pa dobro u skladu sa sebičnim shvatanjima i tvojom mržnjom prema toj partiji koju stalno spominješ ti ni ne možeš biti realan i ojektivan.Ja nisam CRVENI kako ti kažeš ali razmišljam možda je i boljer da budem, nego što sam plavi.Reče ti, a ti zaboravio ja došao sa ovom garniturom i nemampara, to si prevideo da izkomentarišeš. Tebi neki Rdosavljević trn u oku, pa kandiduj se za predsednika sindikata i pobedi tog Radosavljevića.Napravi bolji kolektivni ugovor i spasi nas radnike Radiško ja te molim.
    Ma nisi ti za radnika mrdnuo, a direktorima se uvlačiš zato ko miš i pišeš po ovim stranicama. A onaj drugi kojetg nevoliš im sve kaže u lice javno i lično jas znam a da se i videti. E moj Radišjko koja si ti bubašvaba.Ja i sada radim svoj posao i neznam da vozim kamoon i imam kojeficijent 2.6 pa ni to ne dobijam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti