Fondacija "Vlade Divac" oprema vrtić u Petrovaradinu

Vrtić "Čigra" u Petrovaradinu, koji je otvoren početkom protekle nedelje, od Fondacije "Vlade Divac" dobiće opremu za igralište.
Vrtić "Čigra" u Petrovaradinu, koji je otvoren početkom protekle nedelje, od Fondacije "Vlade Divac" dobiće opremu za igralište.

"Fondacija "Vlade Divac" pomoći će nam da uredimo dvorište. Uklonićemo stare metalne igračke i opremiti dvorište novim, drvenim, koja su prilagođena deci predškolskog uzrasta", najavio je direktor Radosnog detinjstva Marko Grugurović.

Sa nadogradnjom tog obdaništa krenulo se početkom ove školske godine, a obnovljeno je prizemlje i dozidan prvi sprat. Vrtić je prošao tehnički pregled i prijem i dobio upotrebnu dozvolu, nakon čega je useljeno samo prizemlje, jer za nadograđeni sprat još nisu dobili novac za opremanje, piše "Dnevnik".

"U tom obdaništu smešteno je 200 dece u prostorije u prizemlju. Nadograđeni sprat biće otvoren kada ga opremimo, a za to čekamo rebalans budžeta u kojem će, nadam se, biti opredeljen novac za nameštanje soba. Novac za kancelarijski nameštaj imamo", objašnjava Grgurović.

Rezultati konkursa za prijem dece u vrtiće PU "Radosno detinjstvo" za školsku 2014/2015. godinu istaknuti su na svim obdaništima kao i na sajtu te predškolske ustanove www.predskolska.rs.

Ta obrazovna ustanova poziva roditelje, čija su deca primljena na konkursu, da do utorka, 17. juna, odu do šaltera Upravne zgrade "Radosnog detinjstva" u Ulici Pavla Simića 9 i potpišu izjavu o pravima i obavezama roditelja i ustanove. Izjavu mogu potpisati svakog radnog dana od 8 do 14 sati i sredom od 8 do 17 časova. Roditelji, čija deca nisu primljena, do utorka, 10. juna, mogu da pogledaju konkursnu dokumentaciju.

  • nss

    03.06.2014 07:16
    nije ovo prvi vrtic koji se nadogradio i naprimao gomilu dece u sobe koje su prazne i za koje grad nema para da opremi...tako se grad brine da sva deca budu upisana a vaspitaci glume madjionocare za frtalja plate ponekad u mesecu...roditelji naravno uglavnom besni jer ima jos onih koji u prazne sobe ne mogu da udju
  • Joker

    03.06.2014 06:01
    kakav antihrist!
    Umesto lepo Crkvi da je priložio. Crkva najbolje razume šta ovom narodu treba. Hramova i hramova, da deca imaju gde da se vospitaju, da se od njih smerni jaganjci učine i svi zajedno jednom stadu priključe i onda oni svoju decu istom privedu. A ne da, k'o što sad ima, truju decu i omladinu i nekim slobodama i samosvesti uče.
    Fuj.

    Bravo Vlade, ovi mi se gade.
  • 03.06.2014 03:26
    :) kakva nameštaljka dSS prevaranata
    JULovska ispostava Novi Sad
    ne zna se broj koliko je švalerki zaposleno
    Niti demokratska niti srpska niti stranka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti