Mike Antića se otvara za saobraćaj

Ulica Mike Antića će danas u popodnevnim časovima ponovo biti otvorena za saobraćaj, jer su završeni radovi na uređivanju kolovoza.
Ulica Mike Antića će danas u popodnevnim časovima ponovo biti otvorena za saobraćaj, jer su završeni radovi na uređivanju kolovoza, javljaju iz ZIG-a.

Krajem prošle godine "Vodovod" je u ovoj ulici završio radove na rekonstrukciji kanalizacione mreže, nakon čega je bilo potrebno raskopane površine vratiti u prvobitno stanje.

Po nalogu ZIG-a, radnici "Put-a" su najpre na deonici od Ulice Žarka Zrenjanina do Trga Ferenca Fehera asfaltirali kolovoz, a nakon toga počeli su radovi na uređenju i drugog dela ulice, odnosno deonice od Ulice Žarka Zrenjanina do Trga galerija. Ovi radovi bili su nešto kompleksniji, kažu iz ZIG-a, jer je radi očuvanja autentičnog izgleda, na kolovoz vraćena sitna kamena kocka.

Iako će se ulica Miroslava Antića ponovo otvoriti za saobraćaj, još uvek nisu završeni svi radovi jer će se narednih dana asfaltirati kućni prilazi i sanirati oštećeni delovi trotoara. Ono što će obradovati stanovnike Ulice Vase Stajića, kao i vozače, je informacija da će sledećih dana početi asfaltiranje kolovoza i u toj ulici, odnosno vraćanje raskopanih javnih površina u tehnički ispravno stanje.

  • Sale NS

    03.06.2014 21:00
    Zar vec ?
    Izvanredno, van svih rokova !
  • www

    03.06.2014 18:26
    @Preduzetnik
    Greška! Raskpane su od JUNA prošle godine!
  • Mušica

    03.06.2014 11:35
    JKP PUT - čitaj PUŽ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti