Koncerti i velika berza ploča, stripova, knjiga... za vikend u Kineskoj četvrti

Drugo izdanje velike berze ploča, stripova, knjiga, majica, rukotvorina i koječega "U Kini jedu sve" održaće se 7. juna u Kineskoj četvrti.
Drugo izdanje velike berze ploča, stripova, knjiga, majica, rukotvorina i koječega "U Kini jedu sve" održaće se 7. juna u Kineskoj četvrti.

U 11 časova otvaraju se kapije Kineske četvrti za sve kolekcionare, ljubitelje muzike i vinila, stripa i knjige, ručnih radova, nakita i vintidž garderobe. U Klubu Quarter biće organizovana berza vinila, u Društvenom centru izložba raznih vrsta rukotvorina, a SKCNS Fabrika zadužena je za knjigu i strip.

Tri mesta, dva koncerta, nastupi DJeva, veganska klopa i puno toga napolju. Ono što je specifilno za "U Kini jedu sve" jeste to da će manifestacija biti u znaku panka i biti svojevrsni intro za drugo veče festivala To be punk koje počinje u 20 časova u SKCNS Fabrika.

Zvanična satnica:

11h - otvaraju se kapije u Kineskoj četvrti
12h - Club Quarter, na velikoj bini vrteće se ploče
13h - prezentacija vintage i secondhand garderobe
13:30h - zajednički ručak u DCu (veganska klopa, donacije za obrok)
17h – pank koncerti u DCu
19:30h - To Be Punk

"U Kini jedu sve" predstavlja jedan malo drugačiji koncept prezentacije, promocije slušanja i čitanja, prodaje i potražnje najrazličitijih vrsta medija. Dešava se jednom u mesec dana, u Kineskoj četvrti. Klub Quarter, SKCNS Fabrika i Društveni centar činiće art triangle čiju vibru ne biste trebali da propustite.

Manifestacija, velika kupoprodajna izložba ploča, stripa, knjiga i drugih publikacija, nakita, second hand garderobe, i drugih predmeta kolekcionarstva pretenduje da postane prepoznatljiva i uvek na istom mestu održiva. Novosađanima, ali i onima sa strane koji namenski ili slučajno posećuju naš grad nudi se jedna nova energija i koncept koji bi trebalo da reanimiraju kulturnu scenu u Novom Sadu.

Sve u vezi sa manifestacijom možete pratiti preko naše FB stranice https://www.facebook.com/berzavinila.

  • Зоран

    03.06.2014 18:49
    јести "веганску клопу" је врло панк.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti