FOTO: Olakšao se na očigled prolaznika među zgradama na Limanu

Nepoznati muškarac obavio je veliku nuždu u parkiću u bloku zgrada na Limanu III u sredu u sred dana, oko 12:30h,  iako je okolo bilo i dece i ljudi.
Nepoznati muškarac obavio je veliku nuždu u parkiću u bloku zgrada na Limanu III u sredu u sred dana, oko 12:30h,  iako je okolo bilo i dece i ljudi.

Fotografiju ovog neprimerenog ponašanja, koje je i prekršajno delo, poslala nam je stanovnica Limana besna zbog prizora koji se odigrao pod njenim prozorom vidi.

- Trajalo je nekoliko minuta, dovoljno da uzmem fotoaparat, čak i posle premišljanja. On je bio u parkiću izmedju zgrada na uglu cara Lazara i Šekspirove. Bile su tu i dve žene sa decom na nekih desetak metara od njega, nisu ga odmah primetile, a kad su videle samo su se razišle. Njemu očigledno ništa nije smetalo, valjda čoveka nužda priterala, pa nije birao ni vreme ni mesto - ispričala je za 021 ova Novosađanka.

Za kažnjavanje osoba koje vrše nuždu na ulici nadležna je i komunalna i redovna policija. Ukoliko komunalci zateknu nekoga da vrši nuždu na ulici mogu mu izreći mandatnu kaznu od 5.000 dinara, dok policija može na osnovu člana 12. Zakona o javnom redu i miru da podnese prekršajnu prijavu za šta je zaprećena kazna do 20.000 dinara ili kazna zatvora do 30 dana.

Komunalna policija je proteklih godina kaznila više desetina, uglavnom mlađih osoba koje su urinirale u kasnim večernjim satima u centru grada ili okolini Petrovaradinske tvrđave.

  • M

    11.08.2014 23:11
    huh....
    kako smo groyni....citam i ne verujem..coveka je verovatno muka naterala...mene je snasla ista takva muka u tom gradu, na sred ulice, u kafic nisu hteli da me prime, pa sam isto to izvela na sred ulice i to sa sve malim detetom pored sebe...nikom nista..biorazgradivo...nema toaleta, nemas se gde posteno olaksati ako te pritera..bzv...ne verujem da je neko moga fotkati ovog coveka u nevolji...trebala je mesto aparata, da ga pozove na stan , da se covek posteno i na miru iskenja...
  • Una

    09.08.2014 09:17
    Bas lepo...
    Pre neki dan mladji covek je pokusao da udje u restoran NI HAO koji se nalazi u blizini Stranda. Kada je konstatovao da restoran ne radi, hladnokrvno je stao pored drveta nedaleko od restorana, trotoara i bus stanice i - urinirao. U po bela dana, sto kaze nas narod, posle 11h pre podne. Trotoarom prolaze i zene i deca i svi koji su na putu za ili sa Stranda. Kada je obavio "posao" seo je u manji automobil crvene boje koji bese parkiran na trotoaru - i odvezao se.
    Bas me zanima kako Komunalna inspekcija kaznjava takve prekrsioce kad Komunalni inspektori poodavno nisu vidjeni u akciji?!
  • Ivana

    12.06.2014 16:20
    Svima se to dešava
    to je globalna pojava i toga ima svuda u svakom gradu čak i u najrazvijenijim državama.velika nužda je stvarno problem, ali mala i nije toliki jer kad padne prva kiša spere trotoare i zemlju i nema nikakvog smrada niti prljavštine.jednostavno treba naći pogodno mesto za to gde nikoga neće ugroziti ili smetati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti