FTN uplatio četiri miliona za ugrožene u poplavama

Fakultet tehničkih nauka uplatio je četiri miliona dinara na račun Vlade Srbije za pomoć stanovništvu ugroženom poplavama.
Fakultet tehničkih nauka uplatio je četiri miliona dinara na račun Vlade Srbije za pomoć stanovništvu ugroženom poplavama.

Kolegijum FTN-a je takođe doneo odluku da svim studentima sa ugroženih područja, kroz posebne oblike nastave pomogne u cilju nadoknade i lakšeg savladavanja propuštenog gradiva.

Podsetimo, ovaj fakultet je sa svojim studentima tokom poplava učestvovao u humanitarnoj akciji Univerziteta na prikupljanju pomoći u vidu vode za piće, hrane za bebe, higijenskih i dezinfekcionih sredstava i ostalog potrebnog materijala.

  • НиколаНС

    06.06.2014 21:47
    А одакле им паре
    Када стално кукају како немају ништа и да им је зато слаб и програм образовања и научни рад и све остало. Ала ту неко пере лову.
  • Student FTN-a

    05.06.2014 14:35
    Mora da ja idem na pogresan FTN onda.Ja zbog poplave nisam mogao u kuci da budem a kamoli da dodjem u NS zbog evakuacije, odrona na putevima i poplave. Izasli su nam u susret malo sutra. Nista od kolokvijuma iz tog perioda nije ponovljeno, predavanja neka su pomerena a neke veoma vazne vezbe cak necemo ni imati!
    Ali svaka cast gradjanima Novog Sada, da nam nisu Novosadjani uleteli u pomoc i to kada je bilo najgore stanje, sve bi popustilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti