Rukometni šampioni države na prijemu u Gradskoj kući

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je danas rukovodstvo i igrače rukometnog kluba Vojvodina koji su sinoć odbranli titulu prvaka države.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je danas rukovodstvo i igrače rukometnog kluba Vojvodina koji su sinoć odbranli titulu prvaka države.

Predsednik kluba Milan Đukić zahvalio se gradonačelniku na prijemu, a posebnu zahvalnost je uputio navijačima koji su svesrdno bodrili ekipu. Kapiten Stevan Popov izrazio je veliko zadovoljstvo što je tim ponovo osvojio taj domaći trofej i sačuvao prestižnu titulu.

Vučević je naveo da će Gradska uprava za sport , kao i do sada, nastaviti da podržava RK Vojvodina koji je još jednom pokazao koliko je posvećen svom cilju. - U ime grada Novog Sada čestitam igračima i stručnom štabu na odbranjenoj šampionskoj tituli, kao i navijačima koji su bodrili klub tokom cele sezone. Posebno bih pohvalio upravu kluba koja je dala primer kako se dobro organizuje klub i kako se predanošću i trudom vodi jedan tim stazom uspeha. Upravo su rezultati rukometaša, koji iz godine u godinu postiže sve veće uspehe, odličan putokaz i za druge članove Sportskog društva Vojvodina, kao i za druge klubove koji funkcionišu u gradu - rekao je Vučević.

Rukometašima Vojvodine ovo je treća šampionska titula, a druga uzastopna koju su osvojili juče u poslednjem 10. kolu plej-ofa na Slanoj bari.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti