Humanitarna akcija "Sve za SMS" i ovog vikenda na Štrandu

Humanitarna akcija "Sve za SMS" za pomoć građanima u poplavljenim područjima i ovog vikenda biće održana na centralnom platou Štranda.

Humanitarna akcija "Sve za SMS" za pomoć građanima u poplavljenim područjima i ovog vikenda biće održana na centralnom platou Štranda, oba dana od 14 do 20 časova.

Građani će ponovo biti u prilici da kupe neki predmet, ako pošalju jednu ili više poruka na broj 1003 u zavisnosti od vrednosti predmeta.

U ponudi će biti knjige, igračke i dobro očuvana garderoba.

Akciju organizuje Fejsbuk grupa "Novi Sad ima srce" u saradnji sa omladinskom organizacijom "Relay" i "Gradskim zelenilom".

  • Zeleni Jova

    06.06.2014 10:42
    Svi za sve
    Ideja je da i građani donesu svojih stvari, koje bi "prodali" za 1 sms na 1003.
    (igračke, knjige, stare stvari...)

    Ovog vikenda novina je da, pored mogućnosti da "kupite" nešto slanjem sms-a na 1003, možete da pošaljete sms i na 5186, čime se pomaže Dečije selo u Sremskoj Kamenici.

    Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti