Danas na tri sata zatvoren deo Bulevara Evrope

Trka osnovaca kao uvod u sutrašnju Međunarodnu biciklističku trku "Trofeja sajamskih gradova" održava se danas na Bulevaru Evrope.
Trka osnovaca kao uvod u sutrašnju Međunarodnu biciklističku trku "Trofeja sajamskih gradova" održava se danas na Bulevaru Evrope.

Takmičiće se dečaci i devojčice novosadskih osnovnih škola pa će zbog održavanja trke danas od 12 do 15h biti zatvoren za saobraćaj deo bulevara, deo između kružnog toka na Rumenačkom putu i kružnog toka sa ulicom Kornelija Stankovića.

Trka je kružna, a ceremonijal proglašenja održava se na svečanoj bini u neposrednoj blizini kasarne Jugovićevo.

  • 07.06.2014 09:57
    mislim stvaaaaaarno
    pa nije fora, mislim, nije u redu.

    sto ne kupe kola pa se voze ko svi ljudi i onda lepo zatvore pola grada sledeci vikend i naprave krkljanac ....mos mislit' trke na miseluku...pa to je svako vece tamo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti