DS: Mirović tajkun sa skromnim radnim iskustvom

Pokrajinski odbor DS je saopštio da se Igor Mirović dokazuje tako što kidiše na Vojvodinu kao jedino ostrvo slobode u Srbiji.
Pokrajinski odbor DS je saopštio da se visoki funkcioner naprednjaka Igor Mirović dokazuje tako što kidiše na Vojvodinu kao jedino ostrvo slobode i demokratije u Srbiji nakon što u sopstvenoj stranci nije zaslužio mesto u republičkoj Vladi.

"Mirovićevo priznanje da je u toku nasilno preuzimanje vlasti u Vojvodini ucenama i pritiscima na poslanike Skupštine Vojvodine, a uz pomoć kriminalnih satelita kao što je Treća Srbija u najmanju ruku zahteva hitnu reakciju tužilaštva. Vojvodina i Novi Sad pamte Mirovića po brojnim aferama koje je ostavio u kratkim mandatima na javnim funkcijama, kao i po činjenici da spada u red najbogatijih Novosađana sa najoskudnijim radnim iskustvom", stoji u saopštenju demokrata.

DS navodi da je Novi Sad u njegovom mandatu postao epicentar crne hronike i groblje komunalnih preduzeća koja su nekada bila najbolja u zemlji. Optužuju ga da je tajkun koji se obogatio na misteriozne načine iz kojeg su ostale afere ATP Vojvodina, "behaton" i dodela građevinskog zemljišta bratu i kumu.

Podsetimo, Mirović je danas rekao da je spreman da bude novi pokrajinski premijer kako bi se zaustavilo dalje propadanje Vojvodine.

  • Rođak PoNS

    14.06.2014 18:12
    Pa jeste, iskustvo mu je bilo skromno, ali onda mu ga je behaton razradio...
  • nisam poltron, imam kičmu

    11.06.2014 22:20
    @Anonimus - boba n - SAVETNIK
    Koje debilasto razmišljanje! Ili potreba za dupe-uvlačenjem!?
    Kako da nas vadi onaj koji je počeo ovo propadanje? Do "naše" Maje i ZIgora smo nekako i funkcionisali, od njih, na ovamo, NIKAKO! Ne valjaju oni što su došli posle njih, ali ni oni, NIKAKO!

    PRVI preduslov za povratak zlatnih vremena je odlazak u istoriju SVIH onih koji su došli kasnije! Tu je i Mirović! Odu mu piši drugi put.

    Kako napraviti selekciju? Jednostavno!
    Imovinske karte pre bavljenja politikom i sada! Razliku , ako ne mogu da opravdaju preko plate, ODMAH ZATVOR i zaplena nelegalne imovine! Tako se radi u normalnim državama!
    Važi za sve političare, koje god dresove nosili, jer ISKRENO, u zadnjih 25 godina SVI su nas bar kraduckali!
  • 11.06.2014 20:35
    boba n - SAVETNIK
    Ma kakav Bocara, zar Bocara nije u jatu Vučevićevih ljudi? Koliko znam Mirovićevih skoro pa nigde nema!!!! A ja nisam ni sa jednom od ovih strana, ali dobro poznajem rad, ličnost, karakter, snalažljivost, znanje.... i druge karakteristike Mirovića i zato kažem da NAMA U VOJVODINI, OBIČNIM SMRTNICIMA ALI KOJI I ZNAMO PONEŠTO OD EKONOMIJE MIROVIĆ MOŽE MNOGO URADITI, POKRENUTI IZ OOVOG BLEDILA I UČMALOSTI, DA VOJVODINA OŽIVI A I NAROD SA NJOM, DA SE VRATE ONA ZLATNA VREMENA KADA JE OVDE SVE BILO NA ZAVIDNOM NIVOU!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti