FOTO: Van Gog u prepunom Radio kafeu predstavio novi album

Grupa Van Gog danas je akustičnom svirkom u Radio kafeu predstavila novi album "Neumeren u svemu".
Grupa Van Gog danas je akustičnom svirkom u Radio kafeu predstavila novi album "Neumeren u svemu" i knjigu "Tragovi prošlosti - stereografija".

Kako je za 021.rs naveo frontmen Zvonimir Đukić Đule, želja benda je bila da se "Licem u lice", što je i naziv turneje, susretne sa svojim fanovima, prijateljima i novinarima i da sa njima, na neposredan način razmeni energiju i mišljenje o novom albumu.

"Novosađani imaјu priliku da po prvi put uživo čuju nove pesme u akustičnoj verziji. Mi se ovde ne zaustavljamo, već večeras idemo u Beograd, gde ćemo humanitarno svirati u Domu omladine sa Bajagom i Partibrejkersima za pomoć ugroženima u poplavama", priča Đule.

Van Gog je promovisao i knjigu pod nazivom "Tragovi prošlosti - stereografija", čiji je urednik Ivan Ivačković, autor nekih od najpopularnijih naslova na temu rok kulture, a pisci su Zvonimir Đukić Đule i Srboljub Srba Radivojević.

"Knjiga nema tipičnu formu knjige o bendovima na kakve smo navikli, a koje su rađene kao istorijati bendova, već sadrži dosta fotografija, priča i anegdota ljudi koji su prošli kroz bend za vreme njegovog skoro tridesetogodišnjeg postojanja", kaže Đule. Tokom promocije, Đule je podelio ploče najbližim saradnicima iz Novog Sada, predstavnicima Radija 021, Egzita i Koncerta godine.

Nakon Beograda, Van Gog nastavlja sa turnejom i sviraće u Sarajevu i Banjaluci.

Knjiga se može naći od sutra u knjižari BoBo u Miletićevoj 45. Deo prihoda od prodatih knjiga i download-a novih pesama sa Spotify servisa takođe ide za pomoć ugroženima u poplavama koje su u maju zadesile region.

Album "Neumeren u svemu" je izašao krajem 2013. godine, a od skoro je u prodaji i LP izdanje. (Suzana Stojićević)

  • cane

    10.06.2014 14:01
    Super
    dogadjaj !!!!!!!!!!!!
  • Sale NS

    10.06.2014 13:51
    Bilo je ekstra
    Bas me raduje sto sam poslusao dobar program i video normalne ljude ... ipak nas ima jos !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti