LSV želi razgovor o redefinisanju programa vojvođanske administracije

Liga socijaldemokrata Vojvodine najavila je da će pokrenuti razgovore na temu redefinisanja političkog programa i utvrđivanja ciljeva koje će vojvođanska administracija sprovoditi u naredne dve godine.
Liga socijaldemokrata Vojvodine najavila je da će pokrenuti razgovore na temu redefinisanja političkog programa i utvrđivanja ciljeva koje će vojvođanska administracija sprovoditi u naredne dve godine.

Za utvrđivanje tih ciljeva je važan razgovor političkih činilaca u Vojvodini, navodi Liga.

"Poziv će biti upućen najpre Novoj demokratskoj stranci, a zatim i drugim strankama koje učestvuju u radu Skupštine AP Vojvodine", navedeno je u saopštenju LSV-a.

Taj program, kako je zaključeno na večerašnjoj sednici Predsedništva LSV, mora pre svega ponuditi "rešenja koja će omogućiti bolji život građana Vojvodine, veću efikasnost u radu vojvođanske administracije, ali i postaviti okvir za konsenzualno rešavanje svih otvorenih pitanja koja unose podele u vojvođanskom društvu".

Utvrđivanje tog programa biće osnov za kvalitetnu rekonstrukciju pokrajinske vlade, navedeno je u saopštenju LSV-a.

  • NS2

    12.06.2014 08:03
    A sto se onda
    Ako je bilo dobro u "zajednici2 a sto se SIN OD OCA ODVAJA KAD JE LEPO U ZAJEDNICI ?
    A jedini odgovor i to sigurno je ZATO STO SVOJ NOVAC HOCE DA TROSI PO SVOM NAHODJENJU.
    A spomenutim bivsim "iz bratsva i jedinstva "je bolje nego Srbiji !
  • NS2

    12.06.2014 07:59
    "ne govore istinu"
    LSV ne govori istinu -nece on to vec HOCE mesto PREDSEDNIKA SKUPSTINE VOJVODINE,a da SNS rastura vojvodinu ,neda 7% ,ne dONOSI ZAKONE koji su vazniji od VASIH "RAZGOVORA" !
    Sramoto Vojvodine ,idete ispod cenzusa ,i RASPISITE IZBORE ,nece vas biti ni koliko RADIKALA!
  • Како им је данас

    11.06.2014 08:02
    Драгане, распитај се мало како је Хрватима, Словенцима, Црногорцима, овима на Косову и Метохији и М
    акедонији као им је данас.Сви су свесни да им је у заједничкој држави било милион пута боље него сада,кад имају "републику". Куд луди наумише, паметни не стогоше, каже народ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti