Rotarijanci obezbedili pakete za dezinfekciju poplavljenih kuća

Rotari klub Novi Sad-Dunav obezbedio je 1.200 paketa, ukupne vrednosti 480.000 dinara, za dezinfekciju kuća i stanova na područjima koja su ugrožena od poplava.

Rotari klub Novi Sad-Dunav obezbedio je 1.200 paketa, ukupne vrednosti 480.000 dinara, za dezinfekciju kuća i stanova na područjima koja su ugrožena od poplava.

Na taj način biće dezinfikovano 600.000 kvadratnih metara životnog prostora.

Paket sadrži: 1 litar koncentrata za primarnu dezinfekciju, 1 litar koncentrata za sekundarnu dezinfekciju, 500g gela za dezinfekciju ruku, par rukavica, zaštitnu masku, uputstvo za korišćenje hemikalija i čuvanje/održavanje lične higijene, sa konkretnim preporukama.

Rotarijanci pozivaju sve zainteresovane Rotari klubove i građane da se priključe ovoj akciji, a zainteresovani se mogu javiti mejlom na predsednik@rcns-dunav.org.

Rotarijanci će takođe za vikend ogranizovati kulinarsko takmičenje i novac prikupljen u ovoj akciji će se upotrebiti za kupovinu frižidera za porodice u poplavljenim područjima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti