FOTO: Bahato trošenje novca tehničkog direktora Informatike

Aleksandar Đurđev, funkcioner Treće Srbije i tehnički direktor Informatike toliko više ne vodi računa o trošenju novca da je u svojoj neumerenosti za samo jedan dan čak šest puta provukao karticu preduzeća u svrhu reprezentacije u restoranu "Šajka".  
Aleksandar Đurđev, funkcioner Treće Srbije i tehnički direktor Informatike toliko više ne vodi računa o trošenju novca da je u svojoj neumerenosti za samo jedan dan čak šest puta provukao karticu preduzeća u svrhu reprezentacije u restoranu "Šajka".

Kako saznaje 021, Đurđev je 21. maja u ovom restoranu u Dunavskoj ulici, koji inače "kontroliše" Treća Srbija, napravio ceh od 55.055 dinara.

Prema nezvaničnim informacijama, od početka godine ovaj čovek je već potrošio oko milion dinara karticom Informatike na ime reprezentacije.

Ovo je samo jedan od primera njegovog neodgovornog ponašanja, jer je isto tako uspeo da za jedan mesec napravi račun za mobilni telefon od 240.869,22 dinara.

Kako je za 021 ispričao jedan od radnika Informatike, Đurđev od dolaska u ovo javno preduzeće troši stotine hiljada, čak i milione za privatne potrebe.

- Kao rukovodilac ima prava na plaćene troškove koje nemaju drugi zaposleni, ali računi koji dolaze da se plate su veći nego kod bilo kog drugog rukovodioca. Tako visoki troškovi nikako se ne mogu opravdati poslovima koje obavlja za potrebe preduzeća. On se ponaša kao da je sve ovo njegovo. Zapravo, generalni direktor se za malo toga pita, sve ide preko Đurđeva - kaže naš izvor.

On dodaje da zbog straha da izgube posao radnici ne mogu otvoreno da govore o svim problemima u firmi, kao i ponašanju Đurđeva. Oni podsećaju na slučaj Miodraga Krivokuće kojeg su sadašnji rukovodioci iz Treće Srbije izbacili iz preduzeća, kao i incident o kome su mediji izveštavali, od pre više od godinu dana kada je Đurđev histerisao, razbijao inventar i drao se na radnike u kantini.

Podsetimo, ovaj mladi čovek (34) sem što je tehnički direktor u Informatici je i odbornik u Skupštini grada, predsednik Saveta za javni red, mir i bezbednost, član Skupštine Poslovnog inkubatora grada Novog Sada, savetnik gradonačelnika za pitanja Dunavske strategije, a u Trećoj Srbiji je nakon izbacivanja iz Dveri 2012. godine. Pre Dveri bio je kod Maje Gojković u Narodnoj partiji.

Uspeo je da sa svoje 34 godine već postane i autor dve knjige "Radna etika - osnovna veština" i "Odakle počinje otadžbina"- zbirka putinizama. Ujedno je Vitez Komandir "Reda Orla Gruzije" i "Bešavne Dolame Gospoda Našega Isusa Hrista".

Komentari 171

  • mira

    22.06.2015 06:50
    draskovic
    a ovaj decko draskovic , je tek posebna prica , otima decu majkama , ima tim nesposobnih strucnjaka koji su bruka za novi sad
  • Treća

    24.02.2015 11:53
    Srbija
    Treća Srbija obožava Šajku, vidite koji restoran u 2013. godini koriste preduzeća koja vodi Treća Srbija- svugde ćete videti Šajku.
  • djiha djiha

    13.12.2014 06:56
    siroko je polje novosadsko
    Ovi gu urnisu a gradonacelnik prima nagrade za uspesnost svojih savetnika i saradnika.
    Pukni zemljo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti