FOTO: Kolaps u saobraćaju kod Klisanskog mosta

Zbog radova na Klisanskom mostu jutros je zabeležen kolaps u saobraćaju.

Zbog radova na Klisanskom mostu jutros je zabeležen kolaps u saobraćaju.

Sva vozila se preusmeravaju na Temerinski put i gužve počinju od raskrsnice Temerinskog puta i Primorske, u pravcu prema centru. Tako je Novosađanka Selena Tadijin jutros od Klise do centra gradskim autobusom na liniji broj 1 putovala skoro sat i po.

"Vozila su se kretala veoma usporeno. Najveći čep se stvorio na raskrsnici Temerinske i Partizanske, a Partizanska ulica bila je potpuno u blokadi. Ne razumem  iz kog razloga im treba dve nedelje da se završe radovi na kružnom toku jer treba da se postavi samo asfalt", kaže ona za 021.

Kolaps je bio u jutarnjem špicu, a kasnije tokom prepodneva gužva je bila manja, kolone ređe, a policija je sve vreme regulisala saobraćaj.

Saobraćaj preko Klisanskog mosta zabranjen je od danas do 29. juna zbog izgradnje kružnog toka na raskrsnici Sentandrejskog puta i Primorske ulice. Zbog toga je saobraćaj preusmeren na Temerinski most ulicama Partizanskom, Temerinskom i Otokara Keršovanija do Sentandrejskog puta.

Privremeno su izmenjene i trase autobuskih linija 1, 15, 35, koji koriste alternativne pravce ulicama Partizanskom, Temerinskom i Otokara Keršovanija do Sentandrejskog puta i dalje postojećom trasom. (Suzana Stojićević)

  • :) za dragog Komshu & Stefana

    13.06.2014 08:17
    ... iz NS sam... bez brige...
    ...i po krvnim zrncima (nazalost) Vojvodjanin... Vozim preko 22 godine, prelazim oko 75.000 km godisnje (malo privatno, malo sluzbeno) i do sada jos nisam imao nijednu nezgodu. Ali sam maksimalno koncentrisan na ono sto radim i NE SPAVAM na semaforima. Ljudi - probudite se malo, mnogo ste uspavani.
  • 12.06.2014 21:39
    ostavi kola
    biciklo i verglaj !!!
  • komsha

    12.06.2014 18:04
    za :)
    hej magarce, jesi li ti vozio onaj audi od pre neko vece?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti