Marijana Četojević kandidat za pomoćnika gradonačelnika

Bivša članica SRS Marijana Četojević, koja je prošle nedelje prešla u SNS, potencijalni je kandidat za novog pomoćnika gradonačelnika Miloša Vučevića.

Bivša članica SRS Marijana Četojević, koja je prošle nedelje prešla u SNS, potencijalni je kandidat za novog pomoćnika gradonačelnika Miloša Vučevića.

Kako je saopšteno prilikom njenog predstavljanja u Gradskom odboru SNS-a, Četojevićeva će se baviti ekonomskim pitanjima, a Miloš Vučević će tek doneti konačnu odluku o njenom tačnom agažovanju.

Ova nova članica naprednjaka je radikale napustila pre skoro tri meseca, kada je dala ostavku na poslaničku funkciju u Skupštini Vojvodine, što je bio njen drugi mandat.

Izjavila je da se nada da će opravdati poverenje koje joj je dato u SNS, pošto je odmah postala i članica Gradskog odbora.

Inače, novosadski naprednjaci su danas naveli da imaju 27.000 članova.

  • mrs

    12.12.2014 21:36
    Ova gospodja je zena jednog osvedocenog naciste, fasiste. Ne razumem vise indiferentnost ljudi u Vojvodini. Neki drugi ljudi, u nekoj drugoj drzavi bi se vec odavno pobunili. Bolje da nikog nema na vlasti, mislim da bismo bolje funkcionisali. Dokle god SNS, 3S i ostali budu tu, mi propadamo.
  • brka

    13.06.2014 08:37
    kakve bljuvotine od kadrova u sns-u, najvise su profitirali preletaci I oni koji su dosli iz koristorublja a ne oni koji su osnovali stranku iz nekih njima poznatih ubedjenja u momentu kada je opstanak I uspeh stranke bio neizvestan... zut scenario nas/vas ceka gospodo draga
  • Zika

    13.06.2014 07:09
    hahha
    Obozavam kada prelecu iz stranke u stranku i onda jedva cekam da cujem konferenciju za stampu gde promene pricu i pocnu da govore kako su presli da bi ''uradili nesto za Srbiju'', i da su uvek bili za Evropsku Uniju i da veruju u Vucica i njegove reforme, a naravno svi znaju da pelaze zbog PARA. Martinovic presao i sad ima 3500 evra mesecno, Santovac presao i posle pokrajinskih izbra dobije obilne fukncije, Marijana je vec na putu da bude pomocnik gradonacelnika i ko znako jos. Svima njima iz koje god stranke koji pelete u drugu, MRS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti