Pozvali novinare na sednicu pa ih nisu pustili da prisustvuju

Iz Gradske kuće medijima je upućen poziv na sednicu Koordinacionog tela za borbu protiv nasilja u osnovnim i srednjim školama, a kada su novinari došli, članovi tog tela su ih zamolili da izađu napolje i sačekaju dva sata da bi dobili izjave.
Iz Gradske kuće medijima je upućen poziv na sednicu Koordinacionog tela za borbu protiv nasilja u osnovnim i srednjim školama, a kada su novinari došli, članovi tog tela su ih zamolili da izađu napolje i sačekaju dva sata da bi dobili izjave.

Četvrta redovna sednica ovog tela zakazana je za danas, a počela je u podne. Pred sam početak sednice, predsednik Koordinacionog tela za borbu protiv nasilja u osnovnim i srednjim školama, Zoran Srdić, zamolio je novinare da izađu napolje i sačekaju kraj sednice da bi dobili izjave, a nije želeo čak ni da im da dnevni red sednice kako bi znali šta čekaju i o čemu će se na sednici pričati.

Ovo nije prvi slučaj da ovo telo javno zove novinare na svoje sednice, a potom im ne dozvoli da prisustvuju.

Pored novinarke 021, prisutna je bila i novinarka Kanala 9, koja je pre nedelju dana želela da prisustvuje sednici istog ovog tela, ali su joj tada rekli da je zakasnila i da mora da sačeka kraj sednice, opet bez mogućnosti da joj prisustvuje.

Takođe, na prve dve sednice ovog tela, novinari nisu imali pristup, a informacije su dobijane preko birokratskih saopštenja, kako je bilo i danas. (Gordana Ćosić)

  • 13.06.2014 07:50
    Novinarima bi bilo najbolje da ne prate pesove, to nije novinarstvo, i treba da im / birokrate / dostavljaju saopstenja a onda se na osnovu toga prave pitanja i ispituje da li je nesto dobro ili nije. Tako bi nas postedeli budalastina koje politicari iyjavljuju a novinari od toga prave dogadja i kao nsto pametno...
  • 13.06.2014 07:05
    Super ispala! Neka im se sad novinari revansiraju i eto koristi za narod.
  • Izzy

    13.06.2014 06:22
    Jao
    Prethodni lopovi, a ovi bahati, glupi i nesposobni!

    Jao nama....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti