Počeli sa radom bazeni u Temerinu

Bazeni u Temerinu danas su zvanično otvoreni.
Bazeni u Temerinu danas su zvanično otvoreni.

Tokom prva tri dana posetioci će imati besplatan ulaz. Kao i svake godine posetiocima su na raspolaganju jedan olimpijski i dva termalna bazena, po čemu je ovo mesto naročito poznato.

"Naša termalna voda je temperature 37 stepeni, sumporna jodna voda. Dobra je i za reumu, dobra je i za kožne bolesti. Analize kažu da je naša voda jedna od boljih u Vojvodini, možda i bolja i od ovih banja koje su razvile banjski turizam", kaže Miroslav Kljajić, direktor JKP Temerin.

Predsednik opštine Temerin Gustonj Andraš najvio je za narednu godinu proširenje bazena novim sadržajima za decu.

Bazen u Temerinu radiće svakog dana od 9 do 19h časova. Cena ulaznice za odrasle je 200 dinara, dok za decu i penzionere košta 120 dinara.

  • Šumadinac

    01.07.2014 15:00
    odgovor prevarenom
    Dragi moj prevareni Anonimuse, treba da znaš da čovek napravi kuću a onda dolaze troškovi grejanja, struje, vode, telefona..... I taj samodoprinosom izgrađeni bazen ima svoje troškove. Jedini način da se koristi bez plaćanja ulaznice je da opština dotira sve troškove koji nisu mali. Možda bi primerenija cena bila 120-150 dinara uz povlašćene nedeljne, mesečne ili sezonske peopusnice ali nema džabe ni kod babe.
  • 15.06.2014 08:00
    Prevareni
    Bazeni u Temerinu su izgradjeni od samodoprinosa koji su placali mestani uz obecanje mogucnosti besplatnog koriscenja objekata. Niti besplatne niti povlascene ulaznice lokalci videli nisu. Osecam se prevarenim i vec dvadesetak godina ni blizu bazena isao nisam. Nek` crknu dusmani!
  • 13.06.2014 19:57
    napokon
    Vec danima cekam ovu informaciju. Volim da idem u Temerin na bazen, divno, mirno, a pre svega IZUZETNO CISTO mesto za odmor i opustanje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti