FOTO: Spretni vatrogasci intervenisali na Limanu 2

Novosadski vatrogasci su sa tri vozila intervenisali nešto posle 19 časova zbog dojave o požaru na VI spratu zgrade na Bulevaru oslobođenja 137, saznaje 021.
Novosadski vatrogasci su sa tri vozila intervenisali nešto posle 19 časova zbog dojave o požaru na VI spratu zgrade na Bulevaru oslobođenja 137, saznaje 021.

Mada nije bilo dima, osetio se neprijatan miris koji se širio zgradom i vatrogasci su morali da uđu u stan.

Kako se radilo o stanu na VI spratu, a vrata nisu bila otvorena, vatrogasci su se popeli na sprat iznad i preko terase i merdevina se spustili u stan.

Nakon ulaska u stan, vatrogasci su ustanovili da je zagoreo ručak ostavljen na ringli.

Akciju vatrogasaca je posmatrao veći broj Novosađana.

Podsetimo, novosadski vatrogasci stalno apeluju na građane da ne ostavljaju u zatvorenom stanu uključene šporete jer je nebrojeno puta dolazilo do požara.

Takođe, u zgradi pored na 10 spratu pre desetak godina dogodio se jedan od težih požara, kada je bilo i ljudskih žrtava, a uništeno je više stanova.

  • 21.06.2014 06:36
    @Dr Debil
    Ja sam ti rekao šta se DOGAĐA. A ti slobodno filozofiraj.
  • -

    14.06.2014 21:42
    -
    ej, manite me mastarije srpskog liberalnog go.nara i naplate.

    da je tako podmetali bi se pozari
  • Dr

    14.06.2014 17:09
    Debili svuda oko nas
    @ Ti si nesto malo pomesao,pa nece da zove vatrogasce samo vlasnik stana nego i komsije.Sada ti meni objasni mukice mala zasto komsija ne bi zvao vatrogasce ako ih on ne placa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti