Uručena pomoć Novosađana žiteljima Uba

U selu Liso polje, u Opštini Ub, danas je uručena humanitarna pomoć koju su građani Novog Sada i novosadske kompanije prikupili za ugroženo područje u toj opštini.

U selu Liso polje, u Opštini Ub, danas je uručena humanitarna pomoć koju su građani Novog Sada i novosadske kompanije prikupili za ugroženo područje u toj opštini.

Poslato je 10 tona stočne hrane, flaširane vode za piće, ćebadi i sredstava za higijenu.

Gradonačelnik Miloš Vučević rekao je da će Novi Sad i u budućnosti pružati pomoć ugroženom području i najavio pomoć Opštini Ub za obnavljanje stočnog fonda.

Predsednik Opštine Ub Darko Glišić zahvalio se na pomoći, istakavši da su žitelji sela Liso polje pretrpeli ogromne štete, jer se to selo nalazi na najnižoj koti u Opštini Ub i bilo je na "žestokom udaru Kolubare".

"Stočni fond je značajno ugrožen, jer se dosta grla udavilo, a pričinjena je i velika materijalna šteta na poplavljenim objektima", rekao je Glišić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti