Završene trke na Mišeluku

"Velika nagrada Novog Sada" dodeljena je pobedniku poslednje i najinteresantnije trke u popularnoj "nacionalnoj klasi",Đorđu Miloševiću.
"Velika nagrada Novog Sada" dodeljena je pobedniku poslednje i najinteresantnije trke u popularnoj "nacionalnoj klasi",Đorđu Miloševiću.

U konkurenciji 26 vozača "juga", koji su se tokom 15 krugova, takmičili u prvoj diviziji, drugo mesto pripalo je Petru Jovanoviću, a treće Aleksandru Mladenoviću.

Trku su obeležila i dva udesa, ali se zahvaljujući prisebnosti vozača idobroj organizaciji svih službi tokom trke, obe nezgode prošle bez težih posledica.

Auto trke na Mišeluk su se vratile posle pet godina pauze, a organizovali su zajedno grad Novi Sad i auto-sportski klub "Petromaks".

 

  • siki

    16.06.2014 12:02
    @Mihajlo
    Ma teraj se i ti i trke u ****! Koja idiotina je dala dozvolu da se zatvori most Slobode zbog nekoliko napaljenih sup*ina?!? Mrsh!
  • NS2

    16.06.2014 10:20
    Mihajlo
    IDI TI na selo jer nisi VECINA u ovom gradu koji to placa .I koliko jos para je Vucevic dao , pa ministarstvo Policije ,a sve to na kraju mi koje ti teraas u selo more teraj se u ****
  • NS2

    16.06.2014 10:17
    *ebale vas trke
    Ceo Novi Sad ste zaustavilio DVA DANA ,dva vam ****poljubim !NASILJE NAD GRADJANIMA KOJI SU VECINA U OVOM GRADU I KOGA TAJ CIRKUS NEINTERESUJE A PLACA GA !A kako pa uzmi samo BENZIN ,polomljene bandere ,TROSKOVI 200 POLICAJACA itd itd!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti