Otkazana akcija "Kad pijem ne vozim"

Strukovno udruženje policije i Udruženje građana "U čast palih anđela" otkazali su preventivnu akciju "Kad pijem ne vozim" koja je bila predviđena za danas u 17 časova na Trgu slobode.
Strukovno udruženje policije i Udruženje građana "U čast palih anđela" otkazali su preventivnu akciju "Kad pijem ne vozim" koja je bila predviđena za danas u 17 časova na Trgu slobode.

Akcija se otkazuje zbog lošeg vremena, a građani će blagovremeno biti obavešteni o novom termninu.

Organizatori su planirali da građanima pokažu "pijane naočare" koje simuliraju stanje pod dejstvom alkohola preko 1,5 promila što je preko granice za koju se određuje policijsko zadržavanje (trežnjenje).

Takođe, planirano je da se svako na ličnom primeru uveri kako alkohol smanjuje preciznost pokreta i kontrolu motoričkih sposobnosti, koji su važni za vožnju.

  • 18.06.2014 08:36
    majko mila
    "u cast palih andjela"!?!?! onaj ko je smislio naslov ili nije elementarno pismen ili je satanista. a ostali koji su podrzali su ovce.
    inace, sama akcija je ok i treba ih organizovati.
  • Boki NS

    18.06.2014 06:33
    ...organizatori imali neodložnu pijanku, pa otkazali...
  • 18.06.2014 06:09
    Ništa vas ne sme iznenaditi?
    Seronje. Prepali se nekoliko kapi. Pa nas ni litre ne spračavaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti